Una mostra dóna idees als joves sobre com viatjar a baix cost

  • La trobada té lloc fins al pròxim divendres 17 de juliol.
  • Compta amb un servei d'assessorament personalitzat.
  • Permet als joves planificar un viatge a medida.
Una de les activitats de la passada edició de la Mostra de Turisme Juvenild e Barcelona.
Una de les activitats de la passada edició de la Mostra de Turisme Juvenild e Barcelona.
BCN.CAT
Una de les activitats de la passada edició de la Mostra de Turisme Juvenild e Barcelona.

Els joves amants dels viatges tenen una cita ineludible fins al 17 de juliol amb la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona (www.mostraturisme.com). La trobada dóna idees als assistents per a organitzar les seves escapades d'estiu a partir de xerrades i d'un servei d'assessorament personalitzat per planificar un viatge a mida.

Aquest servei es pot trobar durant tot l'any al Centre d'Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ). La mostra arriba a la seva 31a edició es centra en aquesta ocasió en les propostes de rutes de baix cost, per tal que la butxaca no sigui un impediment per veure món. Reconeguts bloguers de viatges, periodistes i fotògrafs animaran als joves a agafar la motxilla i viure experiències.

La Maria, que en els darrers dos anys ha recorregut més de 14 països sola, exposa a la mostra les fotografies que va fer a Islàndia durant un tour pels països escandinaus a la recerca d'aurores boreals. L'exposició porta per títol Mirades d'Islàndia i també afegeix l'obra gràfica de la fotògrafa Laura Planas.

Fotografia de viatges

Isma Montfort, fotògraf i autor del blog Elviatger.com parlarà durant la trobada sobre la seva especialitat: la fotografia de viatges. També es lliuraran els Premis del IV Fotoconcurs Viatjove, consistent en un Interrail Global Pass per a dues persones, una assegurança de viatge i una beca d'estudis al London Language Centre.

El programa d'activitats previstes fins al divendres inclou les següents xerrades: sud-Àfrica, la nació arc iris (14 de juliol a les 19 hores) SudÀfrica és coneguda com la nació arc iris, amb onze llengües oficials i una gran diversitat ètnica. Es donarà a conèixer la seva apassionant història amb un recorregut narrat per les seves principals regions.

Dimecres es pot participar en la conferència Passes de tardor a l'Himàlaia (19 h) consistirà en una presentació i passi de vídeos de la novel·la de viatge Passes de tardor a l'Himàlaia, a càrrec de Núria Garcia Quera. També dimecres, Cinema i turisme: un binomi d'èxit (18h). Dijous 16: A peu de la Cerdanya a Barcelona. 25 excursions d'estació a estació de tren (19h) amb la presentació de la guia a càrrec del seu autor, en David Claret, i amb la col·laboració de l'editorial Cossetània. Una mostra dóna idees als joves sobre com viatjar a baix cost.

Tramitació de carnets

Als Punts d'Informació Juvenil de Barcelona, també coneguts com a PIJ, es pot tramitar el carnet internacional d'estudiant (ISIC), el carnet internacional de professor (ITIC), el carnet d'alberguista, el carnet de jove internacional (IYTC) i el Carnet Jove provisional (vàlid únicament a Catalunya durant 30 dies). És indispensable que, abans d'apropar-se a tramitar un carnet, es truqui als PIJ per comprovar que en tenen disponibles i quina documentació s'ha de presentar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento