La ruta dels infants

Un itinerari per 14 punts de Barcelona on els nens coneixeran els seus drets amb tallers, jocs i visites guiades.
La xocolata també juga a la Ruta dels Drets dels Infants (Arxiu).
La xocolata també juga a la Ruta dels Drets dels Infants (Arxiu).
La xocolata també juga a la Ruta dels Drets dels Infants (Arxiu).
La ruta dels drets de la infància és un projecte promogut per la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, que propossa als nens i nenes de la ciutat la descoberta dels drets recollits a la Convenció sobre els Drets de l’Infant de les Nacions Unides, tot recorrent un itinerari lúdic d’activitats durant tots els caps de setmana, fins al mes de maig de l’any 2008.Un total de 14 institucions col·laboren en aquesta iniciativa, especialment recomanada per als nens d’entre 6 i 14 anys, i que comprén tallers, jocs i visites guiades.

Clima i alimentació

Aquest diumenge el Museu de la Xocolata ofereix una xerrada sobre una alimentació sana, amb tallers contacontes i projecció de pel·lícules (reservar plaça al telèfon 93 268  78 78).

El Cosmocaixa, centrat en el coneixement científic, convida a participar qualsevol dissabte o diumenge, a partir de les 11 hores i de manera gratuïta, en activitats d’educació en estalvi energètic, canvi climàtic i grans descobriments científics.

També participen en aquesta ruta el Parc Zoològic de Barcelona, el Museu del Futbol Club Barcelona, el Parc d’Atraccions Tibidabo i l’Hospital Sant Joan de Déu, entre d’altres.

La regidoria distribuirà 5.000 bosses amb el mapa de l’itinerari, una guia i un talonari amb 14 tickets.

* Inf. al web: ww.bcn.es/infancia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento