En marxa la campanya 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple'

  • Qui vulgui ja es pot apuntar com a voluntari, patrocinador o participant.
  • Cada any, més de 600 piscines de tot Catalunya se solidaritzen amb el Mulla’t.
  • Es calcula que cada any es banyen més de 70.000 persones per l’esclerosi múltiple.
Es mullen per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.
Es mullen per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.
BCN.CAT
Es mullen per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya.

La Fundació Esclerosi Múltiple ja ha posat en marxa la seva campanya principal Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple pel proper diumenge 12 de juliol. Qui vulgui ja es pot apuntar, com a voluntari, com a patrocinador o com a participant, banyant-se a la piscina que vulgui.

Des de fa 20 anys, l’entitat pretén que un dia de a l’any tothom  pugui mostrar la solidaritat vers les persones que pateixen aquesta malaltia amb un petit gest com és mullar-se a les piscines que participen a la campanya. Any rere any, més de 600 piscines de tot Catalunya se solidaritzen activament amb el Mulla’t i ho fan organitzant activitats lúdiques i festives. Són, per tant, milers de ciutadans els que es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones afectades per aquesta malaltia al territori català. A més, els voluntaris de la campanya col·laboren perquè, arribat el migdia, tothom es llanci  alhora a la piscina i durant tot el dia venen marxandatge. Es calcula que a Catalunya cada any es banyen més de 70.000 persones per l’esclerosi múltiple.

Els organitzadors de la campanya aseguren que el Mulla’t ha permès donar a conèixer i sensibilitzar la societat respecte a l’esclerosi múltiple. D’altra banda, les persones que pateixen aquesta malaltia també valoren especialment el Mulla’t perquè senten reconegut el seu problema, molts cops invisible en la societat. D’altra banda, l’entitat recomana als participants que, abans d’anar a una piscina, s’informin prèviament si es porta a terme una jornada de portes obertes o si l’accés és restringit als socis.

Altres campanyes

Des de l’any 2001, s’organitza cada any el Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es tracta d’una cursa amb diferents modalitats: 5 km, 10 km i una milla. També existeix la modalitat de patinadors.

Altra campanya és Una Poma per la Vida. Durant dos dies, la Fundació demana a la ciutadania que adquireixi una poma solidària al seu supermercat Condis més proper per 1,5 euros. En els últims anys, també es poden comprar pomes virtuals a través del web de l’entitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento