Nits de música i cinema al fossat del Castell de Montjuïc

  • El certamen té lloc del 3 de juliol al 7 d'agost al fossat de Santa Eulàlia.
  • Es celebraran 16 nits de cinema i música a l'aire lliure.
  • El film inaugural és '10.000 km', el pròxim 3 de juliol.
El fossat del Castell de Montjuïc serà del 3 de juliol al 7 d’agost un escenari a l’aire lliure guanyat a la ciutat.
El fossat del Castell de Montjuïc serà del 3 de juliol al 7 d’agost un escenari a l’aire lliure guanyat a la ciutat.
ARXIU
El fossat del Castell de Montjuïc serà del 3 de juliol al 7 d’agost un escenari a l’aire lliure guanyat a la ciutat.

Música en directe, projeccions de curtmetratges i pel·lícules sonaran del 3 de juliol al 7 d'agost al fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc. Les nits d'estiu són d'oci i cultura en la 13a edició del cicle a l'aire lliure Sala Montjuïc. En total, es celebraran 16 nits de cinema i música en un marc incomparable.

Aquest clàssic de l'estiu barceloní té lloc els dilluns, dimecres i divendres del mes de juliol i la primera setmana d'agost. La pantalla on es projecten els films és de 166 metres quadrats i compta amb un sistemade projecció digital en alta resolució. Divendres 3 de juliol té lloc la nit inaugural amb una selecció dels millors audiovisuals de joves talents catalans.

El trio musical creat per Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Joan Colomo i Mau Boada (Esperit) deixaran de banda les seves formacions habituals per fer una actuació exclusiva per aquest cicle que farà d'aperitiu del passi de la pel·lícula 10.000 km, de Carlos Marqués- Marcet.

'10.000 km'

En aquesta premiada cinta intervenen els actors Natalia Tena i David Verdaguer, que es posen en la pell de la jove parella protagonista, que viurà el seu amor a distància. 10.000  km  va fer-se amb nombrosos guardons l'any 2014, com ara el Goya al millor director novell.

També es projectarà en la primera nit de Sala Montjuïc el curtmetratge Café para llevar de Patrícia Font, un metratge produït per l'ESCAC, L'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya.

Charles Chaplin

Divendres 17 de juliol, es projectarà el clàssic del cinema El Chico, el primer llargmetratge de Charles Chaplin. La banda sonora l'ha composta Carles Robert i la interpretarà durant la projecció l'Orquestra de Cambra Catalana.

Hi haurà dues nits temàtiques, una musical, amb Moulin Rouge i el grup Swing Maniacs, i una altra que traslladarà al Brasil el 31 de juliol. La cinta escollida serà O Menino e o Mundo, una pel·lícula d'animació contemporània

encara no estrenada a l'Estat.

Gafieira Miúda oferirà un repertori de música de ball del Brasil.Tota la informació sobre el festival es pot consultar a la pàgina web www.salamontjuic.org.

Cicle de curtmetratges

Enguany s’ha fet una selecció de curtmetratges nacionals i internacionals feta en col·laboració amb escoles i realitzadors catalans. A més de Café para llevar, guardonat amb el Goya al millor curt de ficció, el cicle oferirà les projeccions d’Alex, de Laura García y Con la boca cerrada, d’Anna Farré Añó, ambdós produïts per l’ESCAC. Nena, dirigit per Alauda Ruiz de Azua, arriba des de l’ECAM, Escuela de Cinematografía y del Audiovisual de la Comunidad de Madrid.

Programació de cinema

Divendres 3 de juliol: 10.000 km; Dilluns 6: Cinema Paradiso de Giuseppe Tornatore (1990); Dimecres 8: Gran Hotel Budapest (2014); Divendres 10: Boyhood (2014); Dilluns 13: La gran estafa americana (2013); Dimecres 15: Relatos salvajes (2014); Divendres 17: El Chico (1921); Dilluns 20: Frances Ha (2012); Dimecres 22: El gran Lebowski (1998); Divendres 24: La gran belleza (2013); Dilluns 27: Reservoir Dogs (1992); Dimecres 29: Moulin Rouge (2001) i divendres 31: O menino e o Mundo (2013); Dilluns 3 d’agost: Nebraska (2013); Dimecres 5: Her (2013) i divendres 7: Pel·li sorpresa.

Programació musical

Dilluns 3 de juliol: Joan Pons, Joan Colomo i Mau Boada; Dilluns 6: Natsuko Sugao Group; Dimecres 8: Alan Chehab Quartet; Divendres 10: Saphie Wells & the Swing Cats; Dilluns 13: Marc Martin Quartet; Dimecres 15: Barnouche; Divendres 17: Clara Luna, Andreu Zaragoza i Zamak String Quartet; Dimecres 22: Acoustic Guiri Explosion; Divendres 24: Eva Llorens & Manu Moreno; Dilluns 27: Matuke and the Final Decision; Dimecres 29: Maniac’s Band; Divendres 31: Gafieira Miúda; Dilluns 3 d’agost: Na Lengo; Dimecres 5: Rocío Faks Quintet i Divendres 7: Los Tunantes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento