L’Extreme Barcelona aposta per la participació dels visitants

  • El Fòrum acull 8.000 metres quadrats d'instal·lacions esportives.
  • El preu és de 10 euros el passi d'un dia i de 16 euros l'abonament.
  • Es poden veure fins a 280 riders de fins a 30 països.
Extreme Barcelona es celebra al Parc del Fòrum.
Extreme Barcelona es celebra al Parc del Fòrum.
ARXIU
Extreme Barcelona es celebra al Parc del Fòrum.

La cita de referència europea dels esports d'acció Extreme Barcelona es celebra aquest cap de setmana (dissabte 13 i diumenge 14 de juny) al Parc del Fòrum, congregant a milers d'espectadors que no solament seran testimonis, sinó que també seran protagonistes i podran viure una experiència en primera persona.

Un dels objectius principals de l'esdeveniment d'enguany ha estat programar la millor competició i al mateix temps fer partícip al públic, independentment de la seva edat i perfil, posant a la seva disposició les millors instal·lacions possibles. En concret, hi hauran fins a 8.000 metres quadrats d'instal·lacions esportives obertes per a la pràctica del públic com un Bike Park, una Fingerzone, un Kids Bike Park, un Kids Skate Park, una Street Plaza, Street Line, Miniramp i una exposició i demostració d'art urbà a la zona de la Montana Colors Urban Art.

A més, els preus han baixat: 10 euros el passi d'un dia i 16 l 'abonament del cap de setmana. El codirector de Seven Marketing, una de les empreses organitzadores, explica que van decidir tornar als preus populars de 2008 «per a gaudir d'una oferta més àmplia tant d'espectacle d'alta competició com d'activitats de pràctica oberta».

En aquesta línia, l'Extreme Barcelona ha aconseguit reunir als millors atletes del planeta dels esports d'acció d'un total de 15 competicions, 7 d'elles part del campionat del món. Es podran veure fins a 280 riders de 30 països de tots els continents que són l'elit internacional d'skateboard, BMX, FMX, scooter, inline i longboard. Estaran els més famosos. No faltaran riders coneguts com TJ Rogers, Adrien Bulard, Madars Apse o Ruben Rodrigues, i d'altres d'àmbit nacional com José Miralles, Danny León o el jove skater Joan Galcerán, que ha estat en tots els Extreme Barcelona amb només 21 anys.

Entre les dones, destaca el concurs de Leticia Bufoni,màxima exponent de l'skate femení en tot el món, guanyadora de set medalles en els X Games, les olimpíades dels esports d'acció que es van celebrar a Barcelona el 2013 i que no es van renovar per falta de viabilitat econòmica.

Escenari musical

El LKXA Extreme Barcelona  compta aquest cap de setmana amb un escenari musical  on tindran lloc les actuacions  dels següents artistes: Alfenic, Marko Fonktana, Big Menu Fast boo djs,Neverlanders Masacre Crew, Dj, Pau Carrera La prensa Negra,BoxinBox  & Sr., Wilson, Lionsize,The spike Hell sex sound, Dj Marian i The Katalyst Xpressing Underground. L’horari del festival és de les 10 a les 21 hores (www.lkxaextremebarcelona.com).

Tallers a l’slackline per a tots els públics: El públic podrà gaudir de les exhibicions en directe per part d’alguns dels riders nacionals més espectaculars amb els seus salts i trucs.Els usuaris tindran l’oportunitat de provar-ho,i aprendre a fer els seus primers salts a l’slackline a la zona d’iniciació amb tallers per a tots els públics.

Trucs sobre l’aigua

L’skimboard és una barreja entre el surf i l’skateboard. L’objectiu de l’Skim Park és executar trucs en rampes, salts i baranes, sobre l’aigua. Els espectadors podran accedir-hi per iniciar-se o bé millorar el seu nivell.

Bike Park obert al públic

Un parc de 800 metres quadrats amb rampes, mòduls i rails estarà obert al públic i habilitat a l’esplanada del Parc del Fòrum perquè els aficionats en puguin gaudir al 100%. És una instal·lació més dirigida a la BMX però també es podran practicar altres esports. La previsió és que aquest sigui un dels espais més freqüentats de tot l’esdeveniment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento