SALIR HOY

teatre

Aluminosi: El cicle de lectures dramatitzades Nous Autors porta al teatre Romea el text Aluminosi, de Manuel Veiga Giménez. Aquesta lectura s’organitza amb motiu de la propera estrena de l’espectacle El cementiri, de Gerard Guix amb direcció d’Emilià Carilla.

* Teatre Romea. Hospital, 51. A partir de les 19.30 hores. Tel. 93 301 55 04.

Conferència

Fotografia: Com a cloenda del curs La construcció fotogràfica de Barcelona, avui s’imparteix una xerrada sobre fotografia amb la participació de Joan Roca i Albert de la Fundació Antoni Tàpies i de Jorge Ribalta del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba).

* Fundació Antoni Tàpies. Aragó, 255. De les 19.00 a les 20.30 hores.

Música

Standstill: Folk i rock progressiu dels setanta és la base sobre la qual experimenten els barcelonins Standstill, que d’questa manera s’allunyen una mica dels sons més potents i hardcore. Presenten a la Fnac Triangle el disc Vivalaguerra. Aquest concert forma part de la programació de la Semana de la Música, una sèrie de directes que es programen als tres centres Fnac de Barcelona.

* Fnac  El Triangle. Plaça de Catalunya, 4. A partir de las 19.00 hores. Gratis.

Exposició

Gaudí: El Consell Promotor de la Commemoració de l’Any Gaudí 2002 munta la mostra L’Obrador de Gaudí. Gaudí i el seu taller al Temple de la Sagrada Família. En ella s’explica com Gaudí va dedicar els 14 darrers anys de la seva vida a la recerca de noves fòrmules constructives i científiques.

* Mallorca, 401. (Horari: de les 9.00 a les 20.00 hores). 9 euros (entrada combinada).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento