La Rambla serà un passeig gastronòmic aquest mes de juny

  • La segona edició del Tast a La Rambla té lloc de l'11 al 14 de juny.
  • La primera edició va aplegar 500.000 visitants i 800.000 degustacions.
  • Enguany s'ampliarà la zona de pastisseria i begudes.
  • Hi hauran cuines del món i actuacions musicals.
Imatge aèria de La Rambla durant la primera edició del Tast a La Rambla.
Imatge aèria de La Rambla durant la primera edició del Tast a La Rambla.
TAST A LA RAMBLA
Imatge aèria de La Rambla durant la primera edició del Tast a La Rambla.

La Rambla serà un gran restaurant a l'aire lliure en la segona edició del Tast a La Rambla, que té lloc de l'11 al 14 de juny. La primera edició d'aquest esdeveniment gastronòmic obert a la ciutadania va aplegar 500.000 visitants i 800.000 degustacions. Enguany, s'ampliarà la zona de pastisseria i begudes i s'introduiran cuines del món i actuacions musicals.

Aquesta és una cita de l'alta cuina, que reuneix en estands als xefs, pastissers i restaurants més importants de Barcelona. Alguns dels 47 participants (xefs i restaurants) són el Tickets, BistrEau,Espai Kru, Disfrutar,Via Veneto, la pastisseria Escribà,Hisop,El Informal, Dos palillos, Casa Guinart i Bar Bas, Sergi de Meià, Nectari, Pork, Poncelet Cheese bar,Oriol Balaguer, Canal, pastisseria Ochiai, Amaya, Bodega Sepúlveda, Casa Guinart,Paella Bar Boqueria,Fonda España, Cent Onze,Oaxaca, La Plassohla, Ca la Nuri, Xarcuteria Casa Pepe, Bar del Pla i Mano Rota.

Entre les activitats que es portaran a terme per part d'aquests mestres dels fogons hi haurà degustacions, showcookings i tallers per tal d'apropar la cuina a la ciutadania.

El Tast a La Rambla porta per títol en aquesta segona edició II Setmana de la Gastronomia de Barcelona. I dinamitzarà tota la programació relacionada amb el menjar i la beguda amb actuacions musicals que s'aniran succeint des d'un petit escenari ubicat a la fira. El festival gastronòmic l'organitzen l'associació Amics de La Rambla i Grup Gsr.

Alta cuina per a tothom

Joan Oliveras, president d’Amics de La Rambla, explica que «l’objectiu del Tast a La Rambla és dignificar una artèria crucial de la ciutat i dedicar-la per uns dies a la gastronomia de la mà de cuiners, restauradors i pastissers que dia a dia enamoren paladars d’aquí i de

fora». Roser Torres,del Grup Gsr, afirma que «aquest esdeveniment és una manera de posar a l’abast de tot el món l’alta cuina catalana».

La trobada es desenvoluparà en diversos espais distribuïts entre la Rambla de Santa Mònica fins a la Rambla de les Flors. Tota la informació, programació i activitats es troba disponible a www.tastalarambla.cat.

A taula amb els millors de la ciutat

Els restaurants participants en el Tast a La Rambla, alguns amb Estrella Michelin, oferiran les seves creacions al públic per  4,5 euros el plat. Els estands estaran organitzats segons l’oferta: cuina d’autor (BistrEau, Espai Kru o Via Veneto); Cuina tradicional (Restaurant Gaig o Petit Comité) i tapes i platets (El Filete Ruso o Butikfarra). Carrets amb rodes oferiran cuina on the go amb les diferentes propostes d’establiments com Escribà o Oriol Balaguer. La nova zona de cuines del Món aplegarà els locals Kao Dimsum o Tanta.

Tallers i activitats

En paral·lel a la fira gastronòmica, el Tast a La Rambla ofereix tallers i activitats gratuïtes, moltes de les quals se celebraran a l’Arts Santa Mónica. Segona edició del concurs de tapes: hi podran participar els establiments ubicats a La Rambla. Presentaran una tapa creada especialment per a l’esdeveniment al preu de 3,5 euros. Diumenge, el darrer dia de la fira, un jurat d’experts donarà a conèixer al guanyador.

Preus dels tiquets: Gelat DelaCrem petit (2 euros) i gran (4 euros);Cafès i tes Grup Cafés Batalla (1,5 euros);Smoothies i frappés Grup Cafés Batalla (2 euros); Refrescs Coca-Cola o Aigua Veri (1,5 euros);Cervesa Estrella Damm (2 euros); Vermut Cinzano Bianco o Rosso (2 euros); Negroni i Americano by Cinzano (7 euros);Vermut Cinzano Rosso 1757 / Cava Freixenet / Cava Juvé y Camps / Cava Codorníu / Vi Orube / Vi Monólogo / Vi Raïmat /Vi Juvé y Camps / Cervesa Inedit (3,5 euros); Tapa (4,5 euros); 4 tapes (16 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento