Màgia amb gust al famós Houdin

El mag català Hausson presenta ‘Style Galant’, un espectacle que ret homenatge a Robert-Houdin i inclou un sorprenent concert musical de càmera.
El mag Hausson s’ha dedicat a l’il·lusionisme des dels 9 anys(Archivo).
El mag Hausson s’ha dedicat a l’il·lusionisme des dels 9 anys(Archivo).
El mag Hausson s’ha dedicat a l’il·lusionisme des dels 9 anys(Archivo).
El mag Robert-Houdin revolucionà fa més de 100 anys els principis de l’espectacle de l’il·lusionisme. Ara, un deixeble seu, el català Hausson, ret homenatge al famós prestidigitador a l’Espai Brossa, en una polifonia màgica plena d’efectes creats i recuperats per a la màgia actual, inclòs un concert de càmera habitual en els salons del París de Proust.El rellotge espiritista que mostra l’hora que el públic pensa, i el pastisser, popular autòmat de Houdin, que fa possible que els espectadors puguin menjar un tros de pastís, tornen del passat de la ma del mag Hausson, dedicat a l’art de l’il·lusionisme des dels nou anys.

Màgia cinematogràfica

L’Style Galant, Polifonia Màgica de Hausson, sota la direcció de Hermann Bonnín, recupera també la figura de Méliès, el creador d’una altra tipus de màgia, la cinematogràfica, que justament va oferir les seves primeres creacions en el marc de les Soirées Fantastiques de Houdin. Amb tot, Hausson connecta les corrents escèniques i cinematogràfiques d’avui prenent com a referència aquests dos grans noms.

A Jean-Eugene Robert-Houdin molts dels seus coetanis li atribuïen tota mena de poders sobrenaturals. Aquells que l’havian conegut el consideraven com un dels genis del seu secle.

* Espai Brossa. C/ Allada Vermell, 13. Avui, a les 21 hores. Preu entrades, de 9 a 16 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento