Els ‘Manu Chao’ del Gòtic

La banda barcelonina Che Sudaka presenta ‘Mirando el mundo al revés’, un disc acústic i reivindicatiu, amb col·laboracions d’Amparanoia i Karamelo Santo.
Che Sudaka està formada per Cheko, Cordobés, Jota, Kachafaz, Leo i Marcelo (Arxiu).
Che Sudaka està formada per Cheko, Cordobés, Jota, Kachafaz, Leo i Marcelo (Arxiu).
Che Sudaka està formada per Cheko, Cordobés, Jota, Kachafaz, Leo i Marcelo (Arxiu).
Immigració, desigualtats socials, guerres d’interessos... La música de Che Sudaka no dóna l’esquena a la realitat. Des de la seva sonada cançó de 2002, Sin papeles, han girat molt pels escenaris internacionals i ara estan Mirando el mundo al revés. Així es diu el nou disc que aquesta banda barcelonina nascuda al Barri Gòtic presentarà aquesta nit a la sala Salamandra, al costat de B-Negao i Os Selectores de Frequência.El nou treball en format acústic torna a estar ple de lletres reivindicatives i compta amb la col·laboració d’Amparanoia, Karamelo Santo i Un Kuartito.

La banda catalana, ja consolidada a Espanya, Europa i Sud-amèrica, i que recorda molt al millor Manu Chao, compon un reggae punky més enèrgic i vital.

* Sala Salamandra (av. Carrilet, 301. L’Hospitalet de Llobregat). Avui a les 22.00 hores. 12 euros.

Nascuts a la plaça del Trippi

Che Sudaka va néixer fa cinc anys al cor del Gòtic, concretament a la plaça del Trippi, lloc on molts músics intercanvien les seves cultures i vivències musicals. Amb els seus tres discs anteriors, La Colifata, Trippi Town i Alerta Bihotza, han fet més de 500 concerts i han gravat cançons en espanyol, anglès, portuguès, francès, italià i euskera. El seu nou disc inclou un DVD amb un documental sobre la banda i una entrevista.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento