Esports per a totes les edats

Per sisè any consecutiu, 110 municipis de Barcelona celebraran la festa de l’esport amb l’obertura de les seves instal·lacions esportives, que oferiran més de cinquanta activitats.
La bicicletada sempre té molt d’éxit (Arxiu).
La bicicletada sempre té molt d’éxit (Arxiu).
La bicicletada sempre té molt d’éxit (Arxiu).
Aquest és el sisè any de la Festa de l’Esport a Barcelona, una jornada de portes obertes que té per objectiu animar els municipis per a que organitzin activitats esportives variades amb la finalitat d’apropar l’esport a la ciutadania.Enguany aquesta Festa de l’Esport s’organitzarà conjuntament amb la província italiana de Torí i les del País Basc, i amb la col·laboració extraordinària de 110 municipis catalans.

Cada un dels ajuntaments ha dissenyat la seva pròpia oferta d’activitats, on es podrà trobar des d’una bicicletada, gimnàstica suau, curses, caminades, jocs recreatius, bàsquet, voleibol, natació, esports adaptats, jocs a l’aigua, jocs tradicionals, patinatge, esgrima o escacs, entre moltes altres.

La Diputació de Barcelona, promotora d’aquesta festa de l’esport, preveu que més de 85.000 persones participin en les 585 activitats que organitzaran el centenar de municipis de la província. Alguns dels actes es faran a l’exterior i d’altres als 657 clubs i entitats esportives de les localitats. Aquest any s’ha fet una campanya per arribar a més gent: persones adultes, de la tercera edat, discapacitats, escolars o nouvinguts.

A Barcelona, demà al matí a les 11 hores es farà un curset d’iniciació al futbol americà per a joves al parc de l’Espanya Industrial.

* Es pot consultar el programa d’activitats que fan més d’un centenar de ciutats a la pàgina web www.diba.es/esports.

Millorar el benestar

Aquesta festa, que es celebra en el marc del Dia Europeu per l’Esport, és organitzada per un centenar de municipis amb la col·laboració de més de 400 entitats i clubs, per impulsar el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans a través de l’esport. A més, per la Diputació de Barcelona, aquestes activitats esportives, com caminades, curses, jocs o competicions, són eines d’ntegració, educació i participació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento