Espectacles amb ritme maratonià

El Mercat de les Flors té previst acollir aquest cap de setmana al voltant de 200 produccions de teatre, dansa, circ...
Muntatge de La Coja Dansa que es va programar a l’edició de la Marató del 2005 (Arxiu).
Muntatge de La Coja Dansa que es va programar a l’edició de la Marató del 2005 (Arxiu).
Muntatge de La Coja Dansa que es va programar a l’edició de la Marató del 2005 (Arxiu).
Avui arrenca la 24ena edició de la Marató de l’Espectacle al Mercat de les Flors. Una gran festa de les arts escèniques amb dues nits plenes de teatre, dansa, circ, música, animació, audiovisuals i arts plàstiques.El denominador comú és el d’apropar les manifestacions artístiques contemporànies al públic general, amb una oferta d’esdeveniments culturals gratuïts, la major part d’ells situats en espais públics, per als 4.000 espectadors que s’esperen aglutinar.

La Marató d’enguany acollirà prop de 200 produccions de companyies i artistes de diferents procedències i disciplines, mitjançant els quals tindran l’oportunitat de mostrar un fragment del seu treball davant un nodrit grup de professionals del sector.

Entre les actuacions musicals, La Sucursal S.A. tocarà avui. I demà dissabte ho farà la formació Always Drinking Marching Band.

La Fira exterior esdevindrà un cop més un aparador de paradetes d’associacions i entitats culturals, amb informació, tallers gratuïts i degustacions gastronòmiques.

La particularitat d’aquesta proposta totalment consolidada en la programació artística de la ciutat passa per oferir un encadenament de muntatges multidisciplinars que es desenvolupen en un temps màxim de 10 minuts.

* Mercat de les Flors. Lleida, 59. Més informació a la pàgina web de l’esdeveniment: www.marato.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento