SALIR HOY

Xerrada

Viatges i animals. El ci- cle L’aventura de llegir de les Biblioteques de Barcelona proposa per avui una trobada amb Lluís F. Sanz, biòleg, qui parlarà dels felins a la Índia.

* Biblioteca de Nou Barris. Albert Einstein, 2. Hoy a partir de las 19.00 horas. Gratis.

Circ

Infantil. Nova edició del Flic Flac Circ al Sant Andreu Teatre (SAT) avui i demà. Un total de 550 alumnes de Primària de 21 escoles munten aquest espectacle de circ, en el que també s’afegeixen diverses acrobàcies i figures. Cada grup de circ el formen uns 25 alumnes de la mateixa classe. En aquesta ocasió es representa l’espectacle Aprendre a volar, una adaptació lliure del conte Història d’una gavina i del gat que l’ensenyà a volar, de Luis Sepúlveda.

* Més informació a www.bcn.cat.

Mostra

Dones. Aquesta exposició emplaçada al recinte del Fòrum és una iniciativa personal del Doctor Santiago Dexeus Font i del seu Institut. Dona: un cos, una vida explica les diferents etapes en l’evolució física de les fèmines, sovint descuidades per les mateixes dones. Des del naixement a la reproducció i la menopausa. Les perspectives científica i social relacionades amb la dona també tenen cabuda en aquesta mostra, que forma part del programa de l’Any de la Ciència 2007.

* Sala d’exposicions de l’edifici Fòrum. De dilluns a dissabte de les 10.00 a les 20.00 hores. Diumenges i festius de les 10.00 a les 15.00 h. 5 euros.

Casa Amèrica. El recorregut d’aquesta institució motiva una exhibició que es pot visitar a l’Institut Català de Cooperació Iberoamericana de l’Eixample. Aquesta entitat americanista compta amb més d’un segle d’història que es repassa mitjançant aquesta iniciativa cultural que romandrà oberta fins al 30 de setembre.

* Còrsega, 299. De dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 21.00 h. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento