Anem de festa major

Bon Pastor, Navas, la Sagrera i Esplugues estan de celebració aquest cap de setmana
Espectacle i tradició s’aplegaran demà al correfoc. 
Espectacle i tradició s’aplegaran demà al correfoc. 
Foto
Espectacle i tradició s’aplegaran demà al correfoc. 
Entre els plans per als més menuts i les seves famílies, el barri de Bon Pastor de Barcelona ofereix avui, en el marc de la seva Festa Major, una xocolatada (Sant Adrià, 139; a les 18 h) i demà dissabte serà el torn de l’obra infantil El Tòfol a la ciutat (Sala d’Actes Centre Cívic, a les 12 h) i del correfoc (Sortida La Llosa, 22 h), que celebra el seu 20è aniversari. Els focs artificials (Santander, 120; a les 24 h) precediran el ball de cloenda de la Festa Major (plaça Robert Gerard, a les 00.30 h).
 
La Festa de Primavera d’Esplugues porta el dissabte a les 12 hores Cuentos marineros, a càrrec de Mar Ortega, a la Biblioteca Pare Miquel del municipi (Àngel Guimerà, 106-108). El mateix dia tindrà lloc la I Mostra de balls de bastons del Baix Llobregat (des de la plaça Gandhi, a les 18.30 h).
 
Mentre, les Festes de la Primavera de la Sagrera de Barcelona oferiran el diumenge partits de bàsquet oberts a tothom qui vulgui participar (Col·legi Joan XXIII, a les 10 h). A la Festa Major de Navas destaquen, aquest diumenge, la traca de festa major (a les 9 h) i el cercavila (sortint del carrer de la Indústria, a les 10 h).
Mostrar comentarios

Códigos Descuento