Una telecogresca bestial

La monumental festa estudiantil entra per segona vegada al Fòrum amb un cartell en el que repeteixen els Celtas Cortos i s’incorporen Def con Dos, Antònia Font i Unfinished Sympathy.
Def con Dos, descàrrega de potència avui al Fòrum. (Arxiu)
Def con Dos, descàrrega de potència avui al Fòrum. (Arxiu)
Def con Dos, descàrrega de potència avui al Fòrum. (Arxiu)
La Telecogresca arriba un any més i amb aquest són ja 29 les edicions d’aquesta macrofesta, que l’any passat va esgotar entrades i que va comptar amb la presència d’unes 12.000 persones.Aquest és el segon any consecutiu en què se celebrarà a les instal·lacions del Parc del Fòrum, donat l’èxit de la passada edició.

La d’enguany comptarà amb les actuacions de Celtas Cortos, que repeteixen per segon cop a la Telecogresca amb els temes dels seus 20 anys de carrera. També actuaran els inconfusibles Def Con Dos, amb peces com El día de la Bestia, Acción Mutante o Que no te cojan, entre molts d’altres. Els ritmes ska dels Canteca de Macao i el rock d’influències indies i hardcore dels Unfinished Sympathy completaran el cartell de l’escenari principal.

També alternatius

A l’espai alternatiu l’electropop dels Ultraplayback, els avantguardistes Antònia Font, els Freeclickers.corp i un dels referents nacionals, DJ de Mierda (Nitsa_club).

La Telecogresca és una de les festes universitàries amb més resssonància del país, sobretot tenint en compte que es fa possible gràcies a la col·laboració desinteressada de 400 estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, ETSETB, de la Universitat Politècnica de Catalunya.

* Parc del Fòrum. Avui. Preu: 14 euros (anticipada) i 25 euros. http://telecogresca.upc.es/

La marea navarra

El sábado cogen el testigo de los artistas de la Telecogresca los navarros Marea. Actuarán en el Fòrum para promocionar su último disco, Las aceras están llenas de piojos. Con sus anteriores trabajos, esta banda formada en el año 1997 ha conseguido tener un lugar propio en la música independiente. Su sonido es frecuentemente comparado con el de grupos como Extremoduro, Leño y Los Suaves.

* Parc del Fòrum. Sábado a las 20.00 horas. 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento