Són una gent molt Gran

Les persones d’edat avançada i esperit jove tenen un punt de trobada a l’abast a la novena edició de Fira Gran, ubicada al Moll de la Barceloneta.
La gent gran no tenen avui motius d’avorriment amb la posada en marxa de Fira Gran. (Arxiu)
La gent gran no tenen avui motius d’avorriment amb la posada en marxa de Fira Gran. (Arxiu)
La gent gran no tenen avui motius d’avorriment amb la posada en marxa de Fira Gran. (Arxiu)
Encara queden tres dies per davant per assistir al Moll de la Barceloneta a la novena edició del Fira Gran, el saló de la Gent Gran de Catalunya, que espera rebre fins a 220.000 visitants.La fira va ser pensada des dels seus inicis com un punt de trobada entre la gent gran, però també com un espai pràctic on trobar solucions específiques a inquietuds en qüestions com ara la salut, temes socials, legals, de consum, culturals i noves tecnologies, entre d’altres.

Amb uns 200 casals de 21 comarques catalanes presents, el certamen inclou teatre, desfilades, balls, gimnàstica, corals i concerts. També acull tallers de cuina, relaxació, risoteràpia o dansa del ventre.

Una de les novetats importants d’aquesta edició és l’entrada en vigor de la Llei de la Dependència. Els organitzadors volen també oferir ajut pràctic al respecte: «S’ha d’apropar la llei a la gent gran, per tal que es puguin aprofitar d’ella amb ple coneixement de causa» en declaracions de Juli Simón, director de FiraGran.

* Moll de la Barceloneta. Gratis.

Sense barreres i bon tracte

Un altre tema que preocupa a la gent gran són els maltractaments dels que alguns en són víctimes, qüestió sobre la qual també podran rebre assessorament. El recinte, sense barreres arquitectòniques, està instal·lat al Moll de la Barceloneta de Barcelona, amb 108 empreses, entitats i institucions informant els visitants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento