Supervivenda evitarà l’ús electoralista de l’habitatge

  • L’Assemblea per una Vivenda Digna crea un heroi que apareixerà en els mítings dels partits.
  • Convoquen un concurs de fotografia dels pisos buits.
Un nou superheroi lluitarà contra l’especulació, contra els pisos pastera, contra els preus indecents dels lloguers i dels pisos, contra la construcció salvatge i contra la violència immobiliària.

L’Assemblea per un Habitatge Digne ha creat Supervivenda, un personatge que apareixerà durant els actes dels partits per impedir l’ús electoral de l’habitatge.

«Combatré contra les forces malignes que especulen amb els nostres drets», va dir l’heroi.

Les VPO no són la solució

Segons l’assemblea, l’habitatge de protecció "no és la solució" perquè "el problema no és la manca de pisos, sinó els seus preus".

Per això, demanen que es gestioni el parc d’habitatges a l’estil d’altres països europeus. Les propostes dels partits sobre vivenda seran "un ball de xifres que estan lluny de solucionar el problema", van afirmar.

L’Assemblea per una Vivenda Digna també va presentar a la plaça Sant Jaume un concurs de fotografia de pisos buits. Qui vulgui participar-hi i guanyar un ordinador haurà d’enviar les imatges a l’adreça 123especulaotravez@gmail.com i es poden veure les fotografies a www.bcn.vdevivienda.com.

Candidats joves fan pinya

Els candidats i candidates joves de Catalunya que es presenten a les eleccions municipals del 27 de maig es van reunir ahir a la plaça dels Àngels de Barcelona per visualitzar el seu compromís amb les polítiques locals d’emancipació.

L’acte va ser organitzat pel Consell Nacional de la Joventut , la xarxa d’associacions juvenils catalanes, de la qual formen part, entre altres entitats d’altres àmbits, totes les joventuts dels partits polítics. Els representants del Consell van explicar durant l’acte, davant dels candidats i candidates, les seves 20 propostes per als programes electorals tant en matèria de joventut com en la d’emancipació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento