El Social Market torna a promoure l'emprenedoria al Museu Marítim

Algunes de les peces de roba de la marca Hoss Intropia que es poden trobar a la Sala Marquès del Museu Marítim
Algunes de les peces de roba de la marca Hoss Intropia que es poden trobar a la Sala Marquès del Museu Marítim
Social Market
Algunes de les peces de roba de la marca Hoss Intropia que es poden trobar a la Sala Marquès del Museu Marítim

La cooperativa social Impulsem organitza el 10è Social Market, amb la col·laboració de la firma de moda internacional Hoss Intropia i el Museu Marítim de Barcelona, a més del suport de Raval Cultural. Durant els dies 21, 22 i 23 de novembre, de 10.00 a 20.00 hores, la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim acull aquest mercat en el qual es poden trobar més de 10.000 peces de roba de temporades anteriors de tardor i hivern, amb uns preus que inclouen descomptes que poden arribar al 75%.

El 10è Social Market suposa la concreció d’un dels reptes més importants que té avui dia el món empresarial: la implicació d’una empresa privada en un projecte social. L’edició present, més enllà de la venda de roba, permetrà donar a conèixer el suport i l’ajuda a projectes socials concrets. I és que un dels objectius d’Impulsem és el de donar oportunitats laborals a joves en un context formatiu i de treball difícil. Per tant, aquest mercat social es converteix en una primera experiència en el món laboral.

Enguany, l’emprenedoria social serà l’eix sobre el qual es vertebrarà el Social Market. Per tal de donar visibilitat a aquestes persones, una representació d’emprenedors serà a la Sala Marquès per realitzar demostracions de les seves activitats i dels projectes.

Vessant social

El Social Market contribueix a fer una labor social notable al districte de Ciutat Vella amb dues accions molt definides: Per una banda una part dels diners recaptats per la venda de peces de roba es destinarà a donar suport a programes encaminats a potenciar l’emprenedoria.

L'altra acció que es durà a terme des d’Impulsem serà aprofitar la recaptació per donar continuïtat al programa Fusió de Sucres. Es tracta d’un programa iniciat durant la passada edició d’aquest mercat i que cerca consolidar una empresa de pastisseria-rebosteria creativa liderada per dones d’origen extracomunitari.

Des de Raval Cultural es dóna suport al mercat a nivell de comunicació i de dinamització del barri del Raval. A més, s’espera que l’afluència de públic sigui igual o superior a la del darrer mercat tenint en compte que s’apropa el Nadal i que és una bona manera de realitzar les tradicionals compres, segons explica Marc Cornet, Responsable de Comunicació de Projectes Estratègics de Ciutat Vella.

Cooperativa sense ànim de lucre. Impulsem és una cooperativa d’iniciativa social i sense ànim de lucre ubicada al Districte de Ciutat Vella, al barri del Raval. El seu objectiu és desenvolupar accions de caràcter integrador en els àmbits educatiu, social, laboral i de formació per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i minvar els efectes de l’exclusió social. Algunes de les seves accions són gestionar activitats productives per crear llocs de treball o desenvolupar projectes per afavorir l’èxit escolar.

Activitat a les xarxes socials

Concurs a Instagram: Una de les accions que es fan des de l’organització del mercat és promoure un concurs a la xarxa social Instagram amb el nom de Social Market Look. Les persones que vulguin participar hauran de penjar una fotografia amb la roba que hagin escollit de tot el mercat i penjar-la a la xarxa social amb el hashtag #SocialMarket. El guanyador/a s’escollirà per votació popular, és a dir, guanyarà la fotografia amb més likes. El premi serà una bossa Hoss_Intropia de la nova col·lecció de la marca de moda.

Presència a les xarxes socials: Des de la cooperativa Impulsem es dóna importància a l’activitat de les xarxes socials i tota la informació relacionada amb el Social Market a Twitter es podrà seguir amb l’etiqueta #socialmarket. El compte oficial és @ImpulsemCoopera. A Facebook, tota la informació de la cooperativa es troba a facebook.com/impulsem.org, i la pàgina web oficial és: www.impulsem.blogspot.com.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento