Llogar un pis luxós ja costa fins a 12.500 euros al mes

  • Els inquilins tenen servei de neteja, cuiners, xofers, passejadors de gossos, entre altres.
  •  La majoria de clients són famílies del Regne Unit i dels Estats Units.
Pis de luxe situat prop del passeig de Gràcia. (Casa Serra / Rentcityapartments)
Pis de luxe situat prop del passeig de Gràcia. (Casa Serra / Rentcityapartments)
Pis de luxe situat prop del passeig de Gràcia. (Casa Serra / Rentcityapartments)
Són pisos de luxe per passar uns dies a Barcelona a l’abast de poques butxaques. Els preus oscil·len des dels 6.000 als 12.500 euros, és a dir, entre uns
200 i 420 euros al dia.

Aquests apartaments d’alta volada es concentren al centre de la ciutat, prop del passeig de Gràcia, i a Diagonal Mar. El mercat és variat i els pisos tenen diversos nivells de sumptuositat.

Famílies benestants de països estrangers, magnats, executius, xeics, ambaixadors, estrelles del cinema i esportistes d’elit són els clients més habituals d’aquest tipus d’allotjaments de 5 estrelles.

Pisos nobles

Un dels pioners dels apartaments luxosos és Pere Puigdefàbrega, propietari de la Casa Serra. Un pis noble de 420 metres quadrats construït el 1919. El clients busquen més intimitat i espai propi. «Aprecien molt un tracte personalitzat», afirma Puigdefàbrega.

Com més luxós és la residència més llarga és la llista de serveis. S’ofereixen xofers, guies, cuiners, servei de neteja diari, cangurs o passejadors de gossos.

Turisme familiar

Jordi Marçal, propietari de l’empresa de lloguer de pisos de luxe www.rent-city-apartments.com, explica que un 50% dels seus clients són famílies, la majoria del Regne Unit, Holanda o Itàlia, i un 32% són empresaris. "Intentem imitar un hotel de cinc estrelles", apunta Marçal.

Altres webs com www.desigbarcelona.com també tenen clients d’Anglaterra, però també de Mèxic o els EE UU.

L’estada mitjana a aquests pisos és de quatre dies, segons l’Associació d’Apartaments Túristics de Barcelona.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento