La rambla dels escriptors

La festa dels llibres és una jornada maratoniana per als autors, que han de combinar múltiples parades per signar en persona als lectors les seves obres.
Asha Miró edita aquest Sant Jordi Rastres de Sàndal (Columna).(Arxiu)
Asha Miró edita aquest Sant Jordi Rastres de Sàndal (Columna).(Arxiu)
Asha Miró edita aquest Sant Jordi Rastres de Sàndal (Columna).(Arxiu)
Les seves seran les rúbriques més perseguides de Sant Jordi. Entre els autors que signaran llibres, n’hi ha de tota mena i per a tots els gustos. Dels més buscats

Juan José Millás signarà llibres a les 11.00 h a la Llibreria Catalonia; a les 13.00 h a la Casa del Llibre i a les 17.00 h a la Fnac Triangle. Els mediàtic Andreu Buenafuente estarà en una carpa pròpia a la pl. Universitat de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores i Toni Soler en una parada també pròpia al pg. de Gràcia, 107 (11.00 a 14.00 i 17.00 a 21 h).

Fnac

Triangle: Jorge Molist, Ian Gibson, Eugenia Rico, Purita Campos (11 h); Martí Gironell, Asha Miró, Jordi Llompart, J. A. Martín Piñol (12 h); Imma Monsó, Lucía Etxebarría, Álvaro Pombo, Felipe Benítez Reyes (13 h); Juan José Millás, Jorge Bucay, Lluís-Anton Baulenas (17 h); I. Falcones (18 h); Màrius Carol (19.00 h).

L’Illa: Ismael Prados, Sergi Pàmies, Matilde Asensi, José Andrés, Luis Rojas Marcos (12.00 h); Manuel Rivas ,  Asha Miró, Carme Riera, Gemma Lienas (17.00 h); Almudena Grandes, Antonio Gala, Santiago Tarín, Isabel-Clara Simó, Nativel Preciado (18.00 h).

Casa del llibre

Pg. de Gràcia, 62: Álvaro Pombo, Eduard Punset, Ildefonso Falcones i Imma Monsó (11.00 h); Antonio Gala, Ángela Becerra, Lluís-Anton Baulenas (12.00 h); Jordi Llompart (17 h); J. A. Martín Piñol, Lucía Etxebarría, Matilde Asensi (19 h); Maruja Torres (20 h).

El corte inglés

Plaça Catalunya: Lluís-Anton Baulenas (11.00 h); Manuel Rivas, Lucía Etxebarría, Álvaro Pombo (12.00 h); Antonio Gala, Eduard Punset, Doctor J. Corbella (13.00 h); Eduard Estivill, Matilde Asensi (17 h), Maruja Torres (18 h).

Portal de l’Àngel: Asha Miró (11.00 h); Manuel Rivas, J. A. Martín Piñol, Ángela Becerra (13.00 h); Luis Leante (a les 13.00 i les 17.00 h); Matilde Asensi, Jordi Llompart (18 h); Ildefonso Falcones (19 h).

Excellence

Rbla. Catalunya, 25: Jorge Bucay (10.00 h); Anthony Blake (14.00 h); Luis Rojas Marcos (18.00 h); Eduard Punset, Enrique Rojas (19.00 h).

Catalonia

Pg. Gràcia / Ronda St Pere: Ángela Becerra (11 h); Asha Miró (13 h); A. Gala (11 h); Ian Gibson (17 h); E. Punset (20 h).

Recomendacions en català

Imma Monsó

‘Un home de paraula’

L’autora ens parla del dol, del dur sentiment que provoca la pèrdua dels èssers estimats. I de com afrontar-ho des de dues teràpies que funcionin com a paliatius: l’humor i la paraula.

* La Magrana. 17 euros.

Isabel-clara Simó

‘El caníbal’

Els límits de l’amor els posa a prova Isabel-Clara Simó (1943), l’autora. Un cuiner reputat però de vida grisa coneixerà a una prostituta colombiana, la primera dona que ha estimat en la seva vida, que el trasbalsarà.

* Columna. 20 euros.

VVAA

‘Diccionari Llengua Catalana’

Llençament de la segona edició del diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). El volum incorpora 3.213 articles nous i suprimeix 791 de la primera edició, del 1995.

* Institut d’Estudis Catalans.

Jordi de Manuel

‘El raptor de gnoms’

A Collserola, els nans de jardí desapareixen de les  cases. Dragan Isakovic, veí de la serra,es dedica a robar-los i alliberar-los per expiar culpes passades. Però en un d’aquests robatoris, passarà una cosa...

* La Magrana. 16 euros.

Susanna Tamaro

‘Escolta la meva veu’

Marta, la protagonista de Vés on et porti el cor, torna a la casa on va conviure amb la seva àvia a Trieste (Itàlia). Moguda per la nostàlgia, descobrirà a les golfes els objectes que van ser de la seva mare i del seu pare.

* Columna. 19 euros.

Sergi Pàmies

‘Si menges una llimona sense fer ganyotes’

Una vintena de contes escrits prenent com a punt de partida situacions quotidianes. Els relats desperten i descriuen les més variades emocions.

* Quaderns Crema. 10 euros.

Gabriel Janer Manila

‘Tigres’

Una nissaga de banquers amb punts obscurs centra el títol en el que Joseph D. Cohen, un jove banquer mallorquí, apareix assassinat a Ginebra. Janer Manila (Mallorca, 1940) ha estat guardonat amb el Premi Ramon Llull d’enguany.

* Planeta. 21 euros.

Paul Preston

‘Idealistes sota les bales...’

L’historiador anglès explica la guerra civil des d’un punt de vista diferent, el dels corresponsals de guerra que van cobrir el conflicte per als mitjans estrangers. Entre aquests periodistes, es troba Hemingway

* Proa. 24 euros.

Asha Miró/ Anna Soler Pont

‘Rastres de Sàndal’

Tres orfes, en Solomon, la  Muna i la Sita, creuaran les seves vides, passats 30 anys, des de les ciutats d’Addis Abeba, Mumbai i Barcelona. Asha Miró novel·la les vivències de tres nens que recorden la seva biografia de partida.

*Columna. 19,50 euros.

Lluis-Anton Baulenas

‘Àrea de Servei’

Viure val la pena malgrat les dificultats. Aquesta és la lliuta de la protagonista d’una novel·la en la que una dona decideix trencar per complet amb el seu entorn instal·lant-se en una caravana. Però el passat acaba tornant a aparèixer.

* Destino. 21,50 euros.

Ildelfonso Falcones

‘L’Esglèsia del mar’

Per si algú encara no ha llegit aquest títol supervendes, Sant Jordi n’és l’ocasió.     Al 1320, en el casament a Navarcles de Bernat Estanyol i Francesca Esteve, el senyor feudal, Llorenç de Bellera, reclama el dret de pernada sobre la núvia.

* Plaza & Janes. 19,95 euros.

Martí Gironell

‘El pont dels jueus’

El periodista de TV3 traça una novel·la trepidant sobre la construcció d’un pont històric com és el de Besalú. Aquesta obra vital per la defensa de la vila, desencadena una lluita pel poder comtal i en la que la comunitat jueva patirà setge.

* Columna. 20 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento