El Nitbus amplia l’horari i passarà cada 20 minuts

  • El temps d’espera baixa 10 minuts en les línies que uneixen Barcelona i el Baix Llobregat.
  • Es perllonga el trajecte de l’N2 (Badalona) i l’N16 (Castelldefels).

Primer ha estat el metro el que ha perllongat el seu horari nocturn, i ara és el Nitbus el qui allarga el servei fins a les 5.00 h.

A més, des de la matinada d’avui, totes les línies del bus nocturn tindran una freqüència de pas de 20 minuts durant tot l’any.

Si fins ara el Nitbus donava servei des de les 22.00 h aproximadament i fins a les 4.00 h, ara s’ha volgut donar servei fins una hora més tard per tal de coordinar l’enllaç amb trens i metro.

Passaran més sovint

Pel que fa a la freqüència de pas, per a les 12 línies que operaven en l’àmbit servit per la xarxa de metro, les nits de dijous a dissabte era de 20 minuts.

Ara, aquest mateix interval d’espera s’aplica també en les mateixes línies tots els dies de la setmana i, a més, a les 6 línies de Nitbus que connecten Barcelona amb els municipis del Baix Llobregat, i que d’aquesta manera redueixen en 10 minuts el temps d’espera.

En total, són 18 línies les que a partir d’ara funcionaran amb una flota de 128 autobusos, 52 més que els que hi havia fins ara per als dies laborables i 27 més que els que funcionaven els caps de setmana. D’altra banda, des de la matinada passada, s’han prolongat també les línies N2 i N16 per cobrir més àmpliament alguns barris de Badalona i Castelldefels, respectivament.

Des de l’aplicació de les millores en la freqüència de pas al novembre passat, el número de passatgers del Nitbus ha augmentat un 15% de dijous a dissabte.

El Trambaix arriba a Sant Feliu

A partir de dissabte, el Trambaix farà parada a Torreblanca, just al llindar del terme municipal de Sant Feliu de Llobregat. Es tracta d’un nou tram prolongat de la línia T3 que connecta Francesc Macià amb Sant Feliu-Consell Comarcal. Dissabte, tot coincidint amb la segona nit en què el metro obrirà tota la nit, el vestíbul de l’estació de Paral·lel acollirà una vetllada de monòlegs curts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento