Primavera sonora

El heavy celta de Mago de Oz, la copla vista des del prisma del sevillà Falete i el soul americà de Terry Callier obren les Festes de L’Hospitalet.
Mago de Oz obren les Festes de Primavera a La Farga de L’Hospitalet. (Arxiu)
Mago de Oz obren les Festes de Primavera a La Farga de L’Hospitalet. (Arxiu)
Mago de Oz obren les Festes de Primavera a La Farga de L’Hospitalet. (Arxiu)
Amb la primavera, L’Hospitalet s’altera, parlant en termes de celebració. Perquè, com cada any, la ciutat rep al mateix temps les flors i les bones temperatures i les Festes de Primavera. El programa és enguany ben musical i eclèctic.Aquesta mateixa nit es demostra amb l’actuació a La Farga de la formació de heavy metal amb influències celtes Mago de Oz. Simultàniament, al Teatre Joventut, el solista sevillà Falete reinterpreta les coples de tota la vida, amb la seva particular visió. L’espectacle que ofereix a L’Hospitalet porta per nom Mis quereles.

El tercer escenari ciutadà que saluda a la primavera és la sala Salamandra. Terry Callier és el convidat, un dels grans de soul nord-americà.

* Mago de Oz. La Farga. C/ Barcelona, 2. (21.00 h). Preu: 18 euros. Falete. Teatre Joventut. C/ de la Joventut, 10 (21.00 hores). Preu: 24 euros. Salamandra. Av. Carrilet, 301. (22.00 h). 15 i 18 euros.

Cap de setmana farcit de concerts

Divendres, La Farga s’animarà amb la música d’El Arrebato (22.00 h). El jazz de Llibert Fortuny Electric Quintet es desenvoluparà a la mateixa hora al centre cultural Barradas. També divendres, Falete repetirà coples al Teatre Joventut. Dissabte a la Farga actuarà l’il·lustre veí de L’Hospitalet, Antonio Orozco, amb Pedro Javier Hermosilla de teloner (22.00 hores).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento