SALIR HOY

Teatre

Pep Tosar. De la mà d’aquest actor ens podem endinsar en un dels somnis del creador de la interpretació dels somnis, el psicoanalista Sigmund Freud. L’espectacle Somnis de Somnis de Pep Tosar viu aquesta nit la seva estrena a la Sala Muntaner. Els actors Pere Eugeni Font, Norbert Martínez, Toni Bravo, Ceccilia Ligorio, Anna Carné i Maria Lorea cedeixen espai a dos  escriptors com són Pessoa i Antonio Tabucchi.

* Sala Muntaner. Muntaner, 4. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: de 14 a 16 euros.

Museu

Recerca Jove. Durant tres dies, CosmoCaixa deixa visitar de forma gratuïta els treballs d’investigació de joves d’entre 12 i 30 anys que participen de la mostra Exporecerca Jove. Es tracta de la vuitena edició d’aquesta convocatòria, en la que els mateixos participants poden explicar la metodologia que han seguit en les seves recerques.

* Teodor Roviralta, 47. Fins al dissabte. Gratis.

Més ciència. La Pedrera també es dedica aquests dies a difondre el coneixement, com és el cas de CosmoCaixa, amb la fira Recerca en directe. Els científics barcelonins són convidats a posar-se en contacte amb els ciutadans per fer-los partíceps dels seus experiments.

* Provença, 261. De les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. Gratis.

El metro obre les nits de dissabte. Al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat s’ha instal·lat un vagó de metro que informa amb una exposició sobre el servei de metro nocturn dels dissabtes, que no tancarà a partir del proper dia 14 d’aquest mes.

* Vestíbul de l’estació de metro d’Universitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento