SALIR HOY

Música

Dani Flaco. El cantautor de Bellvitge és la gran aposta del nou segell discogràfic Vicious Records i una de les cites ineludibles del festival Barnasants. Flaco presenta el seu disc de debut, Salida de emergencia, en el que dedica una cançó als desapareguts i les seves famílies.

* Teatre Joventut de L’Hospitalet. C/ de la Joventut, 4. A partir de les 21.00 hores. 18 euros.

Trio Kandinsky. El grup l’integren Corrado Bolsi (violí), Amparo Lacruz (violoncel) i Emili Brugalla (piano). Presenten el programa Piano trio, amb peces de Harvey, Sánchez Verdú, Parra, Ravel i Ives. I ho fan al XIII Festival de Músiques Contemporànies Nous Sons 2007 de l’Auditori.

* Lepant, 150. Sala 2. A partir de les 21.00 hores. Preu: 10 euros.

Teatre

‘Folie en famille’. Un conte de suspens, una tragèdia familiar, un problema psiquiàtric i un fet detestable i massa comú en la nostra societat. Una dona mor a mans de la seva parella sentimental i les dones de la família pateixen la incomunicació, la crueltat i l’anormalitat. Aquest és l’argument de Folie en famille, que arriba a la sala Beckett en una peça interpretada per Anabel Moreno, Blanca Pàmpols, Sara Rosa.

* Sala Beckett. Alegre de Dalt, 55. A partir de les 22.00 hores. Preu: 12 euros.

Conferència

Habitatges del Modernisme. L’Eixample i el suburbi entre els anys 1890 i 1910 s’expliquen en una xerrada impartida per la professora titular d’Història de l’art modern de la Universitat de Barcelona (UB), Teresa-Maria Sala. S’emmarca en el cicle La dona i la casa barcelonina de la Casa Amatller.

* Casa Amatller. Passeig de Gràcia, 41. A partir de les 19.00 hores. Gratis. Amb inscripció prèvia. Tel. 93 487 72 17.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento