Ciutat Vella retalla un 13% el nombre de terrasses per evitar els sorolls

Els locals que han incomplert la normativa no tindran llicència a l’estiu. La mesura afectarà sobretot a les places del Pi i Sant Josep Oriol.
Els establiments de restauració amb problemes de compliment de les ordenances municipals no podran instal·lar vetlladors aquesta temporada. Així ho ha establert el districte de Ciutat Vella, que reduirà un 13% el nombre de terrasses aquest estiu per tal de cridar l’atenció dels negocis que «tenen actes aixecades per diferents motius, com incompliment d’horaris o ocupació de l’espai públic», segons ha explica a 20 minutos el gerent del districte, Jordi Parayre.

L’objectiu és establir una «mesura de pressió per als incomplidors», però també reduir l’espai de les terrasses perquè que no molestin els veïns. «Volem minimitzar els sorolls que comporten alguns espais i limitar la densitat de les terrasses». És per això que el districte ha decidit redistribuir l’espai entre els diferents establiments que sol·licitin vetlladors.

Aquesta mesura es notarà, per exemple, especialment a la plaça i placeta del Pi i a la de Sant Josep Oriol, que era fins ara un indret dominat pels vetlladors.

En aquests moments encara estan oberts els terminis per sol·licitar espais per ubicar les terrasses.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento