Detingut el lladre fugitiu implicat en el tiroteig de Cerdanyola del Vallès

Un dels mossos estava en període de pràctiques. La policia encara no ha trobat la pistola robada i no descarta fer més detencions.
El pis del detingut després de l’escorcoll. (A. O. / Efe)
El pis del detingut després de l’escorcoll. (A. O. / Efe)
El pis del detingut després de l’escorcoll. (A. O. / Efe)
Nova detenció pel tiroteig que va posar en alerta tot Cerdanyola i va provocar una espectacular operació policial. Els Mossos van arrestar ahir a L’Hospitalet el segon home acusat d’obrir foc contra dos agents el dimarts passat.El director de la Policia autonòmica, Rafael Olmos, va explicar que el detingut, José Manuel G. S., de 41 anys, seria l’altre autor del tiroteig, junt amb Francisco L. R. Aquest últim i la seva dona van ser arrestats fa tres dies al seu domicili de Cerdanyola.

Pel que sembla, els dos individus tenien la intenció de robar un banc del centre del municipi. Una patrulla dels Mossos, alertada per les sospites dels veïns, van arribar el lloc i van demanar la documentació als dos homes. Acte seguit, es van trobar inmersos en un tiroteig.

Un dels dos agents està en període de pràctiques. Això no va suposar cap problema per a la investigació. De fet, va ser aquest agent qui va anotar la matrícula del cotxe que els va conduir als fugitius. D’altra banda, la pistola que els dos detinguts van robar als agents encara no ha estat localitzada.

La policia va estar buscant pel Maresme el tercer detingut, però finalment el van localitzar ahir pel matí al pis del carrer del Llorer núm. 31 de L’Hospitalet, on viu, gràcies a un testimoni. Els agents van escorcollar la casa i van recollir algunes peces de roba.

No es descarten més detencions i s’investiga si els arrestats han comès robatoris per violència per la zona del Vallès i si formen part d’alguna banda organitzada.

Els tres detinguts passaran a disposisció del jutjat de guàrdia de Cerdanyola del Vallès tan aviat com s’acabin les diligències.

Una banda amb 37.000 pastilles

Els Mossos van desmantellar ahir una banda formada per set atracadors que assaltava amb violència comerços i domicilis del Baix Empordà. A més, també es dedicava al tràfic de drogues. La policia autonòmica va decomissar 37.000 pastilles d’èxtasi. La investigació va començar al juny, arran d’una sèrie de denúncies d’atracaments a empreses i cases. Les primeres cinc detencions es van fer l’11 de març passat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento