Espectaculars tiroteig i acció policial per caçar dos lladres

Els Mossos arresten una dona i un home, acusat de disparar a dos agents, després de robar-los una pistola. Un dels policies va resultar ferit lleu.
Un tiroteig i un gran desplegament policial van convertir ahir Cerdanyola en un escenari de pel·lícula d’acció. Els Mossos van detenir Francisco L. R. (amb antecedents per robatori i homicidi) i la seva companya, M.ª del Carmen D. (per encobrir-lo) després d’una hora de setge a un edifici de la Bonasort.A les 12.30 h, dos presumptes lladres van obrir foc contra una patrulla, que feia un control rutinari, després d’apuntar amb un arma a un mosso, obligar-lo a estirar-se al terra i robar-li la pistola.

La parella es va donar a la fuga i un agent va quedar ferit lleu al rebre l’impacte de part del paviment que es va desprendre quan un dels lladres va disparar un tret al terra. Es va iniciar un gran operatiu que va tancar els accessos al municipi i va provocar problemes de trànsit. Els Mossos van estrènyer el setge quan una pista els va conduir a un bloc del carrer Felícia Xarau. A més, un helicòpter va sobrevolar la zona per controlar qualsevol moviment sospitós.

Davant una gran expectació dels veïns, agents especials van accedir al bloc per detenir a un dels presumptes autors del tiroteig i la dona. La investigació és oberta.

Volien atracar un banc

El succés es va desencadenar quan una patrulla, alertada pels veïns, va constatar una actitud «sospitosa» de dos individus, que semblaven disfressats, davant d’una entitat bancària del carrer de Barcelona de Cerdanyola. Els dos agents s’hi van apropar i els van demanar que s’identifiquessin. Llavors es va produir el tiroteig que va ferir un dels agents. Va ser ingressat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Ahir ja va ser donat d’alta. En el moment de tancar aquesta edició, els Mossos interrogaven els detinguts i mantenien el fort dispositiu per atrapar al segon lladre que va fugir del lloc del tiroteig. Tampoc havien localitzat la pistola que van prendre al mosso i amb la que van disparar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento