Mor aixafat pel seu camió i tanquen els túnels de Vallvidrera per un accident

Col·lapse a la C-17 per un camió bolcat. Jordi M. P. va morir ahir en un accident a Sant Boi de Llobregat, quan, segons sembla, va baixar del seu camió per realitzar una maniobra a peu i el vehicle es va desplaçar i va atropellar-lo.
Treballs per treure de la via el camió que va bolcar ahir i va causar retencions a la C-17. (Anna Molas / Acn)
Treballs per treure de la via el camió que va bolcar ahir i va causar retencions a la C-17. (Anna Molas / Acn)
El camioner va quedar atrapat amb la caixa d’un altre camió, segons els Bombers de la Generalitat, que van enviar tres dotacions al lloc del sinistre per alliberar el cos atrapat de la víctima.Pràcticament a la mateixa hora, cap a les 7.30 del matí, un jove de 30 anys va perdre la vida a Cornellà de Terri, a Girona, en xocar frontalment amb el seu cotxe contra un altre vehicle a la C-66. El cos del conductor va quedar calcinat. Segons els Mossos, hauria envaït el carril contrari.

També ahir al matí, un accident amb dos vehicles implicats va obligar a tallar la circulació als túnels de Vallvidrera i a desviar el trànsit per les rondes i la carretera de Vallvidrera. I, a la C-17, a Malla, un camió cisterna va bolcar i va originar importants retencions. A la Zona Franca, en va bolcar un altre, amb talls de trànsit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento