Ramon Martín. Jubilado, 73 años

«Hace 13 años que no conozco el silencio». «Padezco acúfeno, es una especie de zumbido en el oído del que no se conoce la causa. Es un ruido continuo... hace 13 años que no conozco el silencio. De día el ruído de la calle y de noche el mío interno. Voy buscando calles poco transitadas, pero hay cosas como las motos que no puedo evitar».

Josep Adamuz. Mecànic tmb, 24 anys

«En el canvi climàtic, tot el que es deia que passaria s’ha avançat». «En relació amb el canvi climàtic, la cosa està canviant molt i molt ràpid. Cal agafar el transport públic que funciona bé i reduir contaminació. No plou, ni neva i la calor que fa no és normal. Tot i que ens van dir que això passaria, arriba massa de pressa. Cal posar-hi remei».

Juan Carlos Mendoza. Chef, 37 años

«Me encanta Barcelona, incluso con el ruido». «El ruido y el polvo de las obras es asqueroso. Al lado de mi casa están haciendo un hotel y las obras me despiertan a las ocho de la mañana. Las motos son bastante ruidosas. Soy de Chile y allí no hay tanto ruido. Pero me encanta Barcelona, incluso con el ruido».

Olga Badia. Administrativa, 37 anys

«Calen més carrils bici a l’Eixam- ple». «Habitualment faig servir la bici i estaria bé que hi hagués méscarrils, sobretot per aquesta zona on hi ha més usuaris de la bici. El carril bus es podria fer compatible amb les bicis. També li caldria una asfaltadeta al que hi ha al carrer Diputació».

Patricia Gil. Publicitat, 35 anys

«Avui he hagut de posar tres tiquets a la zona blava». «Visc a Vilanova del Vallès, però vinc sovint a Barcelona. Avui he hagut de posar tres tiquets a la zona blava. Per cinc minuts que pares, ja has de pagar... Em deixo una pasta i el tren no em va bé perquè sempre vaig a diversos llocs».