Forcen un jove a deixar el ‘minipis’ familiar per maltractar el seu germà

L’agressor té 24 anys i vivia en un pis de 30 m2 amb la seva mare i la víctima. El jutge ha dictat ordre d’allunyament per evitar riscos.
Un jove de 24 anys ha hagut d’abandonar el minipis que compartia amb la seva família, ja que un jutge de Barcelona considera que hi ha indicis raonables que maltractava el seu germà petit. De fet, el magistrat ha dictat una ordre d’allunyament contra el presumpte agressor per evitar que la víctima, de 22 anys, rebi més pallisses.

Després que el jove agredís el seu germà, la mare i la víctima van denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

Ara, encara no hi ha una sentència ferma, però segons l’acta del jutge, l’informe del metge i l’examen forense evidencien que el jove va patir cops que permetrien imputar a l’agressor per un presumpte delicte de lesions.

No s’hi pot comunicar

Ara com ara, el germà gran, un estudiant de disseny gràfic i fill de pares separats, ha hagut d’abandonar el pis familiar de 30 m2 ubicat a Barcelona. I és que el jutge no permet que l’agressor es comuniqui ni s’apropi a la seva mare i al germà petit.

Considera que hi ha «risc» que es tornin a produir situacions violentes similars o «de major gravetat» si continuen compartint el domicili familiar.

Reconeix els fets

Fonts judicials han explicat que a l’audiència urgent convocada pel jutjat de guàrdia, l’agressor va reconèixer «implícitament» els «constants enfrontaments» amb el seu germà.

De la seva banda, la mare dels nois va insistir «en la necessitat d’aquesta dolorosa mesura» per evitar més pallisses al seu fill petit.

Se’n va de casa pels coloms del veí

S’ofegava per culpa dels coloms i finalment ha hagut d’abandonar la seva llar. Santa López, veïna de Sabadell, s’ha mudat a un pis de lloguer per allunyar-se dels més de 100 coloms que nidificaven davant de casa seva. López ha denunciat que «s’ofegava, estossegava molt i em faltava la respiració» i que els metges van determinar que «el problema eren els coloms». Com a conseqüència de les deficiències respiratòries que patia, la dona va deixar la seva feina de telefonista perquè, segons ella, li faltava l’aire «fins i tot per agafar el telèfon». Ara, Santa López ha demanat que es demostri que el colomer no és legal i que el seu veí incompleix les condicions higièniques per tenir «tants coloms en un pati».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento