Pancarta ‘okupa’ a casa de Veiret

L‘Observatori de l’Especulació denuncia l’ús dels o-kupes per generar por.
La història de Carles Veiret, el barceloní afectat per l’ocupació il·legal de la seva vivenda per quatre xilens, es va posar ahir en entredit.El col·lectiu Observatori de l’Especulació va denunciar que tot «va ser un muntatge per manipular a l’opinió pública» amb l’objectiu de «crear sensació d’inseguretat» i «protegir als especuladors». Uns 20 membres del col·lectiu van accedir a l’edifici número 72 del carrer Urgell, propietat de la família Veiret, per penjar una pancarta a la façana que reclama conèixer «la veritat» del cas. «Estan utilitzant la figura de l’okupa per generar por entre el petit propietari», van dir.

A més, van acusar a Veiret de fer un muntatge amb fotografies d’ell dormint a casa d’un amic i van afirmar que els xilens eren els seus llogaters. També van acusar a la diputada del PP, Montserrat Nebrera, d’aconsellar a Veiret d’anar a la premsa.

Carles Veiret va reconèixer que té el 25% de la finca però va negar que els ocupants fossin els seus inquilins i que Nebrera l’hagués assessorat. «Alguns amics em van aconsellar anar a la premsa però no ella».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento