Un nou carnet BCNcultural ofereix descomptes per a 400 activitats a la ciutat de Barcelona

  • La targeta costa 20 euros anuals i es pot tramitar a partir del dilluns 3 de febrer.
  • Es pot tramitar des de la pàgina web www.bcncultural.cat i a les biblioteques.
  • A Barcelona hi ha 905.080 usuaris de les biblioteques públiques municipals.
Nou carnet BCNcultural.
Nou carnet BCNcultural.
ICUB
Nou carnet BCNcultural.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, han presentat aquest dimecres el nou carnet BCNcultural, que permetrà obtenir descomptes per a més de 400 activitats culturals a la ciutat en teatre, música, dansa, cinema, museus o galeries.

El carnet es pot aconseguir a partir del 3 de febrer al preu de 20 euros anuals. Aquest nou servei amplia el ventall d'activitats culturals a les que actualment es té accès amb el carnet de Biblioteques de Barcelona, gratuït, i que continuarà vigent: unes 118. El nou carnet vol donar activitats i experiències exclusives per als seus usuaris.

L'Ajuntament de Barcelona, l'Institut de Cultura, Biblioteques de Barcelona i el TR3SC promouen aquesta targeta que es pot aconseguir des del proper dilluns online, a través del web www.bcncultural.cat, a les 39 biblioteques municipals de Barcelona i a les taquilles del Palau de la Virreina, a la Rambla, 99.

A Barcelona hi ha 905.080 carnets de biblioteques municipals i es fan 4.372.265 préstecs anuals. Les biblioteques reben 6.343.803 visites a l'any.

Baixar l'IVA cultural

Aquesta iniciativa acompleix un dels objectius electorals de l'equip de govern municipal actual: "Acostar i facilitar el consum cultural dels barcelonins".

"Barcelona té una enorme oferta cultural, i el nostre interès és que aquesta oferta la puguin gaudir el major nombre possible de barcelonins i barcelonines. L'alcalde ha aprofitat per reclamar que es baixin tots els IVA culturals "perquè se'n veuen afectats molts projectes empresarials relacionats amb la cultura que hi ha a la nostra ciutat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento