L’orangutan més esperat al Zoo

És el segon naixement d’a-questa espècie al parc en nou anys.
Locki, la mare de la nova cria, té cura d’ella des del primer dia sense problemes. (20 minutos)
Locki, la mare de la nova cria, té cura d’ella des del primer dia sense problemes. (20 minutos)
El Zoo té un nou hoste. El 26 de gener passat, va néixer un orangutan, que alleta la seva mare, Locki.Aquest és el segon naixement d’una cria d’aquesta espècie que té lloc al Zoològic de la ciutat. El primer va ser fa nou anys, quan la mateixa Locki va donar a llum a una femella, Jawi.

Tant el recent nascut orangutan com Jawi són fills del jove Karl, que va arribar al Zoo l’estiu del 2005. La germana gran es mostra atenta i ajuda la seva mare, segons els cuidadors. Aquesta implicació de Jawi és un fet positiu perquè ella repetirà la conducta quan arribi el seu moment de ser mare.

El petit orangutan encara no té nom. En dues setmanes, quan se sàpiga si és mascle o femella, s’obrirà el procés participatiu entre la ciutadania per escollir-ne un entre tres opcions.

Segons la directora del Zoo, Carme Maté, encara no s’ha pogut determinar si és mascle o femella, ja que la mare protegeix la cria.

Entre les actuacions del Zoo per protegir la biodiversitat, es farà un taller per a les famílies que vulquin tenir cura d’un niu fora del parc, a la muntanya de Montjuïc.

Digue’ns

... quin nom li posaries a la cria

Explica’ns-ho per:

E-mail: noesven@20minutos.es

Correu: Pl. Universitat, 3, 7 è 3A.

O a www.20minutos.es.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento