Ofensiva per a la rehabilitació d'una vintena d'escoles públiques

  • La inversió de 2013 en aquestes obres és de 9.932.737 milions d'euros.
  • L'Institut Ramon Llull de l'Eixample passarà per una primera fase de reforma.
  • Es rehabilitaran façanes, cuines, menjadors, interiors o fusteria exterior.
L'escola Milà i Fontanals, al barri del Raval, serà rehabilitada al 2014. L'edifici és de Josep Goday.
L'escola Milà i Fontanals, al barri del Raval, serà rehabilitada al 2014. L'edifici és de Josep Goday.
Wikimedia
L'escola Milà i Fontanals, al barri del Raval, serà rehabilitada al 2014. L'edifici és de Josep Goday.

Escoles i equipaments educatius públics de Barcelona rebran durant el proper 2014 un total de 25.355.159 milions d'euros per tal de fer-ne reformes, ampliacions i millores a les instal·lacions. Aquestes actuacions es faran a tots els districtes de la ciutat.

Des de l'inici del present mandat municipal, s'han invertit un total de 18.785.409 milions d'euros en aquestes millores. La inversió del 2012 va ser de 8.852.672 milions d'euros i la d'enguany, ha pujat a un total de 9.932.737 milions.

El pressupost aprovat per l'Ajuntament de cara al proper any permetrà executar un seguit d'obres, entre les quals destaquen les següents:a Ciutat Vella, a l'Escola Milà i Fontanals, es rehabilitaran les cobertes i les façanes de l'edifici i s'adequaran els espais interiors i es millorarà la fusteria interior.Al mateix districte, l'Escola Pere Vila millorarà les cobertes i les façanes de l'immoble central, així com els porxos laterals.

Al Conservatori Superior de Música de Barcelona

Dins d'aquestes actuacions previstes per al 2014, l'Institut Ramon Llull de l'Eixample passarà per una primera fase de rehabilitació integral i el Conservatori Municipal de Música de Barcelona, també a l'Eixample, passarà per la segona fase de rehabilitació de l'edifici.

Trasllat de seu dels serveis educatius del districte de Les Corts

L'Escola N-II Pràctiques de Sants millorarà les façanes i els seus espais interiors, mentre que l'Escola Mossèn Jacint Verdaguer engegarà el seu projecte d'ampliació i reforma, que es portarà a terme durant els anys 2014 i 2015. L'Escola Bàrkeno farà millores en tancaments i espais exteriors.

A Les Corts es realitzarà el trasllat a l'emplaçament definitiu dels serveis educatius del districte i a Sarrià, l'Institut-Escola Costa i Llobera tindrà millores en fusteria exterior.

A Gràcia, l'Escola La Farigola de Vallcarca  farà treballs en espais interiors del recinte i, a Horta, l'Escola Font d'en Fargas actuarà en tancaments exteriors i patis. A Sant Andreu, l'Escola Doctor Ferran i Clua  millorarà fusteria exterior, sanitaris, cuina i menjadors i l'Escola Baró de Viver rehabilitarà la cuina i el menjador.

Rehabilitació de la façana de l'Escola La Caixa de Sant Martí

A Sant Martí, l'Escola La Caixa rehabilitarà la façana de l'edifici i els lavabos, l'Escola Mar Bella millorarà la fusteria exterior i farà reformes interiors a l'immoble i l'Escola L'Arc de Sant Martí passarà per un projecte de reforma integral durant els anys 2014 i 2015.

A Nou Barris, l'Institut-Escola Roquetes seguirà durant el 2014 amb el pla de reforma engegat el 2013. El Col·legi d'Educació Especial Sant Joan de la Creu i l'Escola Timbaler del Bruc, respectivament, faran millores en l'interior dels edificis docents

Mostrar comentarios

Códigos Descuento