La veu del carrer

Entrevistats a l’avinguda Josep Tarradelles.
Angela Hernández. Jubilada, 66 anys

«És una cadena: si ho veus brut no t’importa llençar un paper». «Barcelona està bruta per tot arreu i no només al costat dels contenidors. Les brigades de neteja van de tres en tres però no netegen gaire. La gent tampoc se’n cuida, però és una cadena: si ho veus brut no t’importa llençar un paper més, però si ho veus net tens més recança».

Emilita Mercado. Limpieza, 59 años

«Los ambulatorios están saturados». «Soy filipina y llevo 25 años aquí. Las hipotecas no dejan de subir. Yo estoy acabando de pagar la mía. Además, los ambulatorios están saturados. Hace un año que espero la rehabilitación y mientras la espero, hago natación por mi cuenta».

Jaume Sabater. Jubilat, 64 anys

«Els escolars surten al carrer a esmorzar i ho llencen tot a terra». «Hi ha un institut que surt a esmorzar al carrer. Ho llencen tot a terra: menjar, tetrabricks... És un espectacle. Els he cridat l’atenció, però se t’encaren. Algun cop surt algun noi castigat a recollir-ho, però cal més educació».

José Alberto. Ingeniero, 32 años

«Parece que si no tienes piso no estás metido en la sociedad». «Estoy de alquiler desde que llegué a Barcelona hace cuatro años. No soy partidario de la compra, la descarto. Es de  borregos, parece que si no tienes piso no estás metido en la sociedad. Creo que los precios son injustos».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento