Cursets gratuïts per estudiar o per treballar a l'estranger

  • Es porten a terme 13 tallers de mobilitat internacional per a joves.
  • Els cursos estan impartits per experts en mobilitat.
  • Són d'entrada gratuïta i tenen lloc als Punts d'Informació Juvenil (PIJ).
Varios estudiantes, en una biblioteca.
Varios estudiantes, en una biblioteca.
GTRES
Varios estudiantes, en una biblioteca.

Fins al 4 de desembre es porten a terme 13 tallers de mobilitat internacional per a joves que tenen previst fer una estada a l'estranger dins de la campanya de la Regidoria d'Adolescència i Joventut Un món d'oportunitats:Estudiar, treballar i fer voluntariat a l'estranger.

Els cursos els imparteixen experts en mobilitat i la iniciativa compta amb la col·laboració d'ambaixades, consolats, delegacions i entitats representants d'Alemanya, Brasil, Regne Unit, França, Canadà, Quebec, Japó, Xile, Argentina, Austràlia, Estats Units, Dinamarca, Finlàndia, Noruega i Suècia.

Inscripció prèvia al PIJ corresponent

Totes aquestes activitats són d'entrada gratuïta i tenen lloc als Punts d'Informació Juvenil (PIJ) de Barcelona. Per assistir-hi cal una inscripció prèvia al PIJ corresponent. Els cursets també es poden seguir per internet amb la retransmissió en directe que es realitza via streaming des del portal web www.bcn.cat/bcnalmon.

La campanya Món d'oportunitats neix després de quatre anys programant cicles de tallers a càrrec de l'Assessoria de Mobilitat Internacional. En les primeres edicions es va informar sobre les opcions per fer estades a diferents països europeus.

En el darrer any es va informar als joves sobre alternatives per marxar a destinacions arreu del món. L'Assessoria de Mobilitat Internacional és un servei de la Regidoria d'Adolescència i Joventut on els joves poden consultar amb cita prèvia i de forma personalitzada les alternatives per marxar a un país estranger.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento