Urbans de paisà multen amb 10 ‘supermotos’ camuflades

  • Estan equipades amb alta tecnologia i tramiten les sancions al moment.
  • La policia local estrena dos cotxes fotomultes amb radar i d’incògnit.
  • La plantilla actual de la Guàrdia Urbana la formen 2.600 agentes.
Les 113 motos de la Guàrdia Urbana que van presentar-se ahir al passeig Lluís Companys.(GUB)
Les 113 motos de la Guàrdia Urbana que van presentar-se ahir al passeig Lluís Companys.(GUB)
Les 113 motos de la Guàrdia Urbana que van presentar-se ahir al passeig Lluís Companys.(GUB)
La Guàrdia Urbana ha incorporat
deu supermotos sense distintiu de la policia local i amb els principals avenços, que permeten a agents de paisà multar els infractors de trànsit sense ser vistos. Són les noves tecnologies al servei de la seguretat.

Aquest és el concepte que ahir va destacar el regidor de Mobilitat i Seguretat, Ferran Julián, en presentar els nous vehicles amb els que es completa la renovació de la flota de motocicletes i que suposa una ampliació del 15%.

De les 113 noves motos i dos turismes, destaquen tres motos de trial, per donar servei a la zona forestal i 10 motos sense distintiu policial que, segons l’intendent Carles Reyner, s’empraran per a operatius on els "agents també precisin anar de paisà", d’incògnit. Són vehicles que tant podran actuar en tasques de relacions amb la comunitat com en seguretat.

Amb tecnologia punta

Tots els vehicles, o millor dit tots els agents de la Guàrdia Urbana, van equipats amb moderns sistemes de localització GPS, sistemes de comunicació digital Rescat, la mateixa xarxa utilitzada pels Mossos i els Bombers i amb terminals PDA, que permet emetre les dades de les sancions i multes directament al centre de recepció.

La Urbana estrena dos cotxes fotomultes d’incògnit, que actuaran de radars a les Rondes i les principals vies. L’any passat es van renovar 106 cotxes patrulla, dos tot terreny, 14 furgonetes, 16 motos, 20 escúter i quatre furgons per atestats. La primavera que ve es presentaran 50 vehicles més, renovant així el 100% de la flota de motos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento