Nou aparcament a la plaça de la Boqueria per a 442 places, 9 d'elles per a vehicles elèctrics

  • El nou equipament es troba a la plaça de la Gardunya.
  • Té dues plantes i 13.700 metres quadrats d'extensió.
  • El gestiona la societat municipal BSM.
Els carnissers de Gremicarn repartint racions de botifarra d'ou davant del Mercat de la Boqueria.
Els carnissers de Gremicarn repartint racions de botifarra d'ou davant del Mercat de la Boqueria.
ACN
Els carnissers de Gremicarn repartint racions de botifarra d'ou davant del Mercat de la Boqueria.

Ja ha entrat en funcionament el nou aparcament de la plaça de la Gardunya, a tocar del mercat de la Boqueria. El pàrquing té 442 places per a cotxes (nou d'elles per a vehicles elèctrics) i dues plantes de 13.700 metres quadrats,  a més d'un espai exclusiu per a motocicletes.

El projecte també inclou el soterrament de l'àrea d'activitats logístiques del Mercat de la Boqueria i l'ampliació dels magatzems, que ocuparan el primer nivell del soterrani. El pàrquing el gestiona la societat municipal B:SM.

La nova infraestructura donarà servei als treballadors i clients del  Mercat i als veïns d'aquesta zona del districte de Ciutat Vella. La rampa d'entrada al nou aparcament es troba al carrer Floristes de la Rambla, per on els vehicles accedeixen des del carrer del Carme.

El Raval suma 1.474 places d'aparcament soterrats

La rampa de sortida de l'aparcament dóna al carrer Hospital. Els clients tenen, a més, quatre punts d'accés habilitats amb escales i ascensors i adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Dos d'aquests accessos es troben als carrers Jerusalem (al costat de la façana posterior de la Boqueria) i al carrer Floristes de la  Rambla, a prop del carrer del Carme. Una altra entrada s'ubica a la mateixa plaça de la Gardunya.

Amb aquesta nova instal·lació, el barri del Raval suma 1.474 places d'aparcament soterrats, tenint en compte els pàrquings de la plaça dels Àngels (514), el de l'illa del Raval (228) i el del Paral·lel (290). B:SM comercialitza diverses modalitats d'abonament:completa (24 h), horari diürn, horari nocturn, targetes de prepagament (25 hores, 50 hores i 100 hores) i vals horaris pels comerços del voltant.

Les obres s'han enllestit en dues fases, des de setembre del 2010. La primera va centrar-se en l'estructura del costat mar de la plaça  i la segona en el de muntanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento