Moda a l'alça de les excursions en bici i a peu per tot Barcelona

  • Turisme de Barcelona ofereix múltiples possibilitats per l'alta demanda.
  • Hi ha itineraris històrics, de caire cultural i per la façana marítima.
  • També es pot conèixer el Parc Natural de Collserola passejant o en bici.
La bicicleta és una opció en creixement exponencial a Barcelona amb actes com el Dia de la Bici.
La bicicleta és una opció en creixement exponencial a Barcelona amb actes com el Dia de la Bici.
ARXIU
La bicicleta és una opció en creixement exponencial a Barcelona amb actes com el Dia de la Bici.

Fer turisme a Barcelona pot ser una excusa per fer esport. Des de les institucions així com centres cívics i entitats es posa a disposició de turistes i ciutadans un bon grapat de possibilitats per conèixer la ciutat a fons tant a peu com en bicicleta. Un exemple és el Barcelona Ciclo Tour, que és un itinerari guiat en bicicleta del que informa Turisme de Barcelona.

Un equip de guies i monitors experimentats acompanyen els visitants en un tranquil recorregut entre els detalls històrics i encisadors i els racons més emblemàtics de l'entramat urbà barceloní. Aquesta ruta transita pel Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba), Rambla del Raval, plaça Reial, plaça de Sant Jaume, Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Felip Neri, Catedral, Muralles romanes, Plaça del Rei, platges, Port Vell, barri de la Barceloneta, Port Olímpic, Vila Olímpica, Parc de la Ciutadella, Sagrada Família i Passeig de Gràcia, Casa Batlló, Casa Milà i plaça de Catalunya.

Tots els dies de l'any

La ruta passa per carrils-bici i de vianants i els menors de 15 anys d'edat han d'anar acompanyats d'un adult. La durada és de tres hores.  El tour es realitza tots els dies de l'any, excepte el 25 de desembre i l'1 de gener (a les 11.00 hores).

I tots els dies des del 15 d'abril al 31 d'octubre, i tots els dissabtes i diumenges de novembre, a les 16.30 hores. El punt de sortida és des de la Plaça de Catalunya, davant de la porta del Hard Rock Café.

La façana de mar de Barcelona, en bici

Els barcelonins i visitants també poden conèixer la façana marítima de Barcelona en bici, per exemple, amb l'itinerari del Beach Bike Tour, que travessa el Mirador de Colom, les Drassanes, el Port Vell,  el Palau del Mar, la Barceloneta, les platges, el Port Olímpic, el Fòrum, el Parc Diagonal Mar, el Poblenou, la Vila Olímpica  i la Ciutadella.

A partir de grups mínims de quatre persones, es fa en diversos idiomes, inclosos el català i el castellà (telèfon de reserves: 932 853 832). El punt de sortida és el carrer Marquesa número 1 de la Barceloneta i les sortides en bici garantides, diàriament a les 11.00 hores, excepte el 25 i 26 de desembre i l'1 de gener.

També a peu

Hi ha diferents rutes lliures en transport públic o a peu, de les que en parla Turisme de Barcelona. Enumerades són les següents: la ruta romana, la medieval, la modernista, la contemporània, la Gaudí, la Picasso, la Miró i la ruta pels parcs de la ciutat.Totes elles es troben detallades al web www.barcelonaturisme.com.

Si es volen fer guiades es passen a dir Barcelona Walking Tours. La ruta Picasso, per exemple, permet descobrir de retruc la Barcelona de finals del segle XIX i principis dele XX. Inclou un sistema d'audioguia per a millorar i facilitar la comunicació entre els participants i el guia. El punt se sortida se situa a l'Oficina d'Informació de Turisme de Barcelona a la Plaça de Catalunya, 17 soterrani. Es divideix en una hora de passejada a peu i una altra hora de visita guiada al Museu Picasso.

Per Collserola

El Parc Natural de Collserola es pot visitar a peu de manera organitzada gràcies a l'oferta de Scenic Walking Barcelona. Es visita l'ermita romànica de Sant Medir i la font groga, un dels espais de més alt valor ecològic del parc. Els nens a partir de 8 anys es poden afegir i el nombre màxim de places és de 20, amb guia.

La durada és d'entre 3 i 4 hores. El punt de sortida és Ronda universitat, 37, cantonada Rambla Catalunya. Només són un parell d'exemples de l'extensa oferta de rutes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento