El cinema independent per a nens arriba al Verdi Kids

  • Els cinemes Verdi encenten una nova temporada del Verdi Kids.
  • S'hi projectaran películes com Ernest et Celestine, Zarafa o Peter Pan.
Imatge de Zarafa, que es projectarà al Verdi Kids.
Imatge de Zarafa, que es projectarà al Verdi Kids.
ARCHIU
Imatge de Zarafa, que es projectarà al Verdi Kids.

El nou curs escolar ve acompanyat de noves ofertes d’oci i cultura per als més petits i la resta de la família. Una de les propostes que ja s’ha consolidat a la cartellera barcelonina arriba des de Gràcia. Els cinemes Verdi encenten una nova temporada del programa de tardor de Verdi Kids amb l’estrena de l’aclamat film Ernest et Celestine i amb revivals com el clàssic Peter Pan.

La iniciativa no ha passat desapercebuda. L’alcalde, Xavier Trias, ha agraït als Cinemes Verdi "l’original a-posta cultural adreçada al públic familiar", ja que "apropa el cinema independent i de qualitat als nens i nenes de la nostra ciutat". "Barcelona és una capital de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar", remarca Trias, "tots ells són elements ben presents a Verdi Kids". L’alcalde destaca que aquest cicle de cinema serveix per aportar valors als nens barcelonins: "Ens ajudarà en la seva educació com a persones i com a futurs ciutadans, convertint-los en veritables protagonistes de la cultura a la nostra ciutat".

El programa del Verdi Kids inclou sessions de curtmetratges amb contacontes entre les seves propostes destacades. La programació de cinema infantil estable dels Cinemes Verdi preveu estrenes, el cicle El meu primer Verdi i d’altres puntuals com El Meu Primer Festival o Toon a Ville. Actualment, el cicle Verdi Kids programa la pel·lícula Zarafa, de Rémi Bezançon i Jean-Christophe Lie. Es tracta d’una de les superproduccions de cinema d’animació i familiar més ambicioses d’Europa. Explica l’amistat que s’estableix entre un nen africà i una girafa i es basa en la història real de l’arribada de la primera girafa a França. Zarafa va estar nominada als premis César 2013 com a millor pel·lícula d’animació.

El 27 de setembre s’estrena Seefood, d’Aun Hoe Goh, una cinta d’animació que descobreix als més petits el fons de l’oceà a través dels ulls d’un personatge anomenat Pup, un tauró bambú. Ernest et Celestine, per la seva banda, va guanyar el Premi César 2013 a la millor pel·lícula i d’altres reconeixements a festivals. El guió és obra del conegut novel·lista Daniel Pennac.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento