L'ANC obre un Tram 0 per als que no s'han pogut apuntar al tram que volien de la Via Catalana

  • Carme Forcadell admet que la via està "bastant plena".
  • Però diu que s'estudia obrir més trams dels actuals.
  • Es vol mobilitzar el màxim de gent possible a la cadena.
La manifestación del Once de Septiembre en 2013.
La manifestación del Once de Septiembre en 2013.
ACN

A tres dies vista, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua fent crides a la població perquè la Via Catalana, la cadena humana que l'Onze de Setembre a les 17.14 hores ha d'unir Catalunya de punta a punta, sigui un èxit.

La presidenta de l'entitat, Carme Forcadell, ha admès que la via està "bastant plena", però ha anunciat que s'estudia obrir més trams per mobilitzar tanta gent com sigui possible. En aquest sentit ja s'ha habilitat un Tram 0 perquè tots aquells que no s'han pogut apuntar al tram que volien facin constar el seu nom a la cadena i s'afegeixin al tram que vulguin.

La idea de l'ANC és mobilitzar per aquesta Diada "tanta o més gent" que la que es va manifestar l'any passat, segons un comunicat que ha fet públic l'entitat.

És per això que, tot i que Forcadell ha admès que a hores d'ara la via està "bastant plena", es miraran d'obrir "més trams" perquè tothom que vulgui s'hi pugui apuntar.

Tram 0 habilitat

Aquesta és la idea del Tram 0, que ja s'ha habilitat, i que serà útil per a "totes aquelles persones que vulguin fer constar la seva presència a la via i no es puguin inscriure al tram on aniran perquè ja és ple".

L'ANC ha fet una crida als ja inscrits, recordant-los que són responsables "del lloc que s'han guardat per a la història", però a la vegada ha demanat a aquelles persones que no es poden inscriure perquè no es poden desplaçar a cap dels trams que encara no estan plens que "hi assisteixin igualment" per tal "d'assegurar-ne l'èxit reforçant cadascun dels trams".

D'altra banda, l'entitat ha anunciat que el que sí s'ha completat és la llista dels 800 fotògrafs voluntaris que faran possible "la gigafoto" de tota la cadena humana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento