'Barcelona Nit d'Estiu', una òpera prima sobre la ciutat rodada aquí

  • És la primera pel·lícula del director debutant Dani de la Orden.
  • La protagonitzen els actors Jan Cornet i Francesc Colomer.
  • Explica sis històries d'amor ambientades als carrers barcelonins.
Jan Cornet ha conseguido el Goya al mejor actor revelación para 'La piel que habito', que con esta estatuilla suma cuatro en la 26 edición de los premios del cine español.
Jan Cornet ha conseguido el Goya al mejor actor revelación para 'La piel que habito', que con esta estatuilla suma cuatro en la 26 edición de los premios del cine español.
JORGE PARIS

Barcelona es cola al cinema  en sales i per internet amb l’estrena aquest mes de setembre de l’òpera prima de Dani de la Orden, Barcelona, Nit d’Estiu. Aquest film té entre els seus impulsors a l’Ajuntament, que ha facilitat el rodatge a diversos espais de la ciutat i que també dóna suport a la difusió de la pel·lícula.

Marc Puig, director de Comunicació de l’Ajuntament, explica que aquest projecte resulta interessant per a la ciutat perquè «òbviament, la pel·lícula és un argument vinculat a Barcelona, de manera que es converteix en una finestra a través de la qual la ciutat es pot mostrar al món».

La gran capacitat audiovisual de la ciutat

Per a Puig, aquesta producció també és un exemple «de la importància i la capacitat creativa que té la indústria audiovisual a Barcelona i a Catalunya». Aquesta cinta, a banda de distribuir-se a les sales de cinema convencionals, ho fa des de la plataforma on line Filmin. Barcelona, Nit d’Estiu ha fet un tour de presentació per localitats catalanes on s’ha projectat la pel·lícula en pre-estrena i amb la presència de l’equip artístic i amb un concert a càrrec del cantant Joan Dausà, que ha firmat la banda sonora.

També amb una sessió de monòlegs a càrrec dels actors del metratge, Milki Esparbé i Cristian Valencia. El passat 29 d’agost, Barcelona, Nit d’Estiu es va projectar a la sala Barts de Barcelona. L’estrena comercial està prevista per al proper divendres 6 de setembre. La cinta explica sis històries d’amor protagonitzades pels guanyadors del Goya Jan Cornet i Francesc Colomer i per Àlex Monner.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento