Cara i creu de la fraternitat

Dos germans amb vides oposades viuran una situació límit enmig del somni americà. L’actor David Selvas dirigeix l’obra de teatre de l’autor Sam Shepard, ‘True West’.
Els germans antagònics (els actors Ivan Massagué i Jacob Torres).
Els germans antagònics (els actors Ivan Massagué i Jacob Torres).
Els germans antagònics (els actors Ivan Massagué i Jacob Torres).
David Selvas és actor de teatre i cara coneguda de les sèries catalanes. Però les seves pases també s’encaminen de mica en mica cap a la direcció d’escena, com demostra l’estrena al Versus Teatre de True West (Autèntic Oest), una arxiconeguda peça de Sam Shepard que ha pujat a escenaris internacionals a actors de l’alçada d’Al Pacino i John Malkovich.La cantant barcelonina Mürfila aportarà amb la seva guitarra una banda sonora rockera a l’espectacle, la història de dos germans perduts enmig d’un enfermís somni americà i propietaris de dues vides oposades. Els germans Austin i Lee, guionista de Hollywwod i delinqüent (Ivan Massagué  i Jacob Torres), es retroben a la casa de la mare.Una borratxera i múltiples enfrontaments els abocaran a esclarir certs fets.

* Versus Teatre. Castillejos, 179. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 16 euros. www.versusteatre.com.

Descobrir una generació

David Selvas es va ficar fa un any i mig al projecte. L’intèrpret va afirmar en la presentació: «vaig rellegir el text i em va captivar de forma rotunda la seva vigència, teatralitat, ambició i el repte interpretatiu que representa aquesta obra per a Massagué i Torres, dos dels millors actors de la seva generació».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento