Onze morts en accident de trànsit durant un tràgic pont de la Mare de Déu d'agost a Catalunya

  • Un turisme va entrar a l'A-2 en sentit contrari i va topar frontalment contra un altre cotxe, diumenge a la nit.
  • Dijous va ser el dia més negre, amb cinc persones que van perdre la vida a les carreteres catalanes.
  • Una noia de 23 anys va morir després que el seu cotxe topés amb un gos i el vehicle caigués d'un pont de 30 metres d'alçada a la Garriga.
Accidente de tráfico mortal en la B-24 en Pallejà (Barcelona) en el que ha fallecido el conductor de un todo terreno al volcar con su vehículo.
Accidente de tráfico mortal en la B-24 en Pallejà (Barcelona) en el que ha fallecido el conductor de un todo terreno al volcar con su vehículo.
Sergi Sabaté/ACN
Accidente de tráfico mortal en la B-24 en Pallejà (Barcelona) en el que ha fallecido el conductor de un todo terreno al volcar con su vehículo.

El pont de la Mare de Déu d'agost ha acabat amb un balanç d'onze víctimes mortals en accidents de trànsit. L'últim sinistre que es va registrar aquest diumenge. Va ser a l'A-2, a l'altura de Jorba (Anoia). Va passar poc abans de les 21.00h, al punt quilomètric 542 en sentit Barcelona. Un turisme va entrar a la via en sentit contrari i va topar frontalment contra un altre cotxe. El conductor del vehicle que conduïa el cotxe en sentit contrari, un jove de 26, va morir i va provocar dos ferits lleus que van ser traslladats a l'hospital d'Igualada.

D'altra banda, un home de 82 anys que va quedar ferit greu en un altre accident, a la Roca del Vallès, va acabar perdent la vida al centre hospitalari. Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes van topar frontalment a la C-352, a l'altura de la Roca del Vallès (Vallès Oriental). La passatgera d'un dels vehicles, una dona de 73 anys i veïna de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental) va morir.

Tres persones més van quedar ferides greus. Un d'ells és l'home de 82 anys que també ha acabat deixant-hi la vida. Unes hores abans, a Mataró, una dona de 54 anys havia mort en caure la moto en què viatjava com a copilot i impactar contra la tanca de la carretera. El conductor de la motocicleta va quedar ferit lleu i va ser traslladat a l'Hospital de Mataró.

Dissabte a la tarda un veí de Barcelona de 69 anys moria després que el cotxe que conduïa sortís de la via i impactés contra un mur a la carretera C-16, al terme municipal de Cercs (Berguedà). Una dona que seia al seu costat va resultar ferida greu i va ser traslladada pel SEM a l'Hospital de Berga.

Dijous, el pitjor dia

Divendres, el conductor d'un tot terreny va morir en bolcar amb el seu vehicle a la carretera B-24 a Pallejà (Baix Llobregat). El sinistre es va produir cap a les 15.30h quan, per causes que es desconeixen, un tot terreny va sortir de la via i, posteriorment, va bolcar. Com a conseqüència, el conductor del vehicle, que viatjava sol, va morir.

Durant la festivitat de la Mare de Déu d'agost, cinc persones van morir en accident de trànsit. La nit de dijous, a la carretera C-17, a la Garriga (Vallès Oriental), un turisme va sortir de la via després de topar amb un gos i va caure des d'un pont de 30 metres d'alçada.

El cotxe que es va accidentar aquest dijous a la nit a La Garriga (Vallès Oriental) i en què va morir una noia de 23 anys va caure des d'un pont de 30 metres d'alçada. El sinistre va passar poc abans de les 21.00h, al punt quilomètric 31 de la C-17. La víctima mortal és la passatgera davantera, mentre que tant la conductora com la passatgera posterior van quedar ferides greus i se les va traslladar a l'Hospital de la Vall d'Hebrón i a l'Hospital de Granollers.

Entre les altres víctimes mortals, dos són joves de 21 anys. Un d'ells ha mort dins de Lleida i l'altre en una carretera d'Amposta. Els dos restants són un home de 79 anys que ha mort a Caldes de Montbui (Vallès Oriental) i un jove de 19 anys que ha perdut la vida a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell).

Abans de l'accident de La Garriga, l'última s'havia registrat cap a la una del migdia a dins de Lleida, quan un motorista ha perdut el control de la motocicleta i s'ha encastat contra un fanal i el pòster d'una marquesina d'autobús. Ha passat a la rambla Aragó, segons ha informat la Guàrdia Urbana de la capital del Segrià. La víctima és un jove de 21 anys i veí de Lleida. Fins al lloc del sinistre s'hi han desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Diversos ferits

Pel que fa a la víctima de l'accident a la C-59 a Caldes de Montbui (Vallès Oriental), es tracta de Jorge S. L., de 79 anys i de Sant Feliu de Codines. La víctima viatjava a la part davantera d'un dels vehicles implicat en el xoc frontal. Cinc persones més han resultat ferides de diversa consideració. El SEM ha traslladat en helicòpter una menor ferida greu a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i els Bombers han evacuat una dona greu al mateix centre.

Així mateix, una dona ferida menys greu ha estat traslladada en ambulància a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i dues persones més en estat lleu, un adult i una menor, també han estat evacuades en ambulància a l'Hospital de Granollers.

A l'altra col·lisió frontal, la que ha tingut lloc a Amposta entre un cotxe i una furgoneta cap a les dotze del migdia a la carretera TV-3406, una persona ha mort i quatre més han resultat ferides lleus. L'accident s'ha produït cap a les 12.00h. La víctima mortal és el conductor del turisme, Jean Frank B. S., de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Els quatre ocupants de la furgoneta han resultat ferits lleus.

Finalment, un jove de 19 anys ha mort cap a les 7.30h de dijous en sortir de la via el cotxe en què viatjava d'acompanyant a l'A-2 a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell). Es tracta de Xavier S. P., veí d'Agramunt. El conductor del vehicle ha resultat ferit greu i els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento