Inici còmic de l’AVE a Tarragona en perdre’s el xofer d’un bus

Es va equivocar de sortida. Puntualitat dels 10 combois de l’estrena. El primer tren a Madrid duia només 40 passatgers.
Va ser la nota anecdòtica que va entelar la puntualitat de l’AVE entre Tarragona i Madrid: el retard de 45 minuts del primer bus entre l’estació Camp de Tarragona i Reus.L’inici còmic es va accentuar encara més perquè només va resultar afectada una passatgera i del primer servei, segons fonts d’Alsa, empresa que té dues de les quatre concessions de transport públic de la nova terminal de l’AVE. La dona va completar el recorregut amb un periodista que s’hi trobava cobrint la informació.

Anècdota de l’estrena

«Va ser una errada humana. El conductor es va equivocar de sortida i va arribar a Camp de Tarragona 45 minuts tard», va indicar l’empresa. «La resta de serveis, però, es van cobrir amb normalitat»

Uns 40 viatgers van pujar-se a Tarragona amb destinació Lleida o Madrid. Uns altres 30 van sortir de la capital espanyola cap a Tarragona. Molts d’ells van optar per l’AVE, i no pel vol des de Reus (en surten a les 8.40 i les 21.30 i hi arriben a les 8.10 i les 21.00).

Fins i tot jubilats van aprofitar l’estrena per anar a esmorzar a Saragossa. En conjunt, segons Renfe, hi va haver 389 usuaris.

Es van fer servir uns deu taxis, més dels inicialment previstos. Tot i això, es van produir moments de tensió entre els taxistes de la localitat i els de població de la rodalia. Els alcaldes on s’ubica l’estació de l’AVE lamenten que la prioritat d’aquests serveis no hagi estat per als conductors locals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento