Precisament, l’Agustí recorda aquesta situació transitòria com el resurgir del mercat i remarca que «els que han aguantat» han guanyat clientela amb la tornada a l’espai original.
Els dies de cada dia hi van a comprar matrimonis grans i, el dissabte, el mercat s’omple de parelles i famílies joves. L’Agustí creu que aquest col·lectiu és el qui està retornant la tradició d’anar a comprar «a plaça».
Però pel nou mercat no només passa gent disposada a omplir la cistella. L’Agustí bromeja dient que ara el mercat és «la joya de la corona, totes les visites venen cap aquí». I és que les obres han transformat Santa Caterina en un mercat de disseny que fa que molts turistes vinguin a admirar la seva teulada i l’arquitectura en general... i , de pas, comprin. Ara, segons el pollastrer, la ruta és la Catedral, Santa Caterina i el Museu Picasso.
Ingredients: 1 pollastre de pagès. 8 escamarlans. 400 ml de brou de pollastre. Picada (ametlles, galeta, safrà, all i julibert, 2 presses de xocolata de pedra i conyac). Sal i pebre.
Elaboració: Fregir el pollastre i, en una paella a part, els escamarlans. Aprofitar l’oli per la picada, picar-la i posar amb el pollastre perquè faci xup-xup (30-45 minuts). A última hora afegir-hi els escamarlans.
Comentarios
Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.
Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios