Billie Holiday reviu en Hendricks

La soprano nord-americana debuta al Gran Teatre del Liceu retent un homenatge a un altre mite de la música, la diva del jazz Billie Holiday.
Billie Holiday rebrà demà un homenatge de la mà de Barbara Hendricks. La soprano nord-americana, acompanyada pel quartet del reconegut saxofonista suec Magnus Lindgren, farà seves les cançons d’una de les icones del jazz, en el que serà el seu debut al Gran Teatre del Liceu, en el marc del present Festival de Jazz de Barcelona.Guanyadora del Premi Príncep d’Astúries de les Arts el passat any 2000, la voluntat de créixer i prosperar no minva en Hendricks, que ha creat la seva pròpia discogràfica, Arte Verum, amb la qual ha gravat l’àlbum Canciones españolas, treball a on interpreta peces de Granados, Obradors, Montsalvatge i Falla. Segons la soprano, «la música espanyola està carregada de sabor, com el menjar i el vi».

Alumna i admiradora confessa de Maria Callas, Barbara Hendricks és coneguda més enllà de la seva densa i dilatada carrera artística, gràcies a la tasca humanitària que desenvolupa com a ambaixadora de l’ONU i activista de l’ACNUR, una missió que la porta a recórrer camps de refugiats arreu del món.

* Gran Teatre del Liceu. La Rambla, 51. Dissabte a partir de les 22.00 hores. Preu: de 20 a 65 euros. Més informació a www.liceubarcelona.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento