Jocs i portes obertes als museus per les Festes de Santa Eulàlia

  • A la Catedral de Barcelona es representa diumenge la vida i passió de la santa.
  • L'avinguda de la Catedral rep la Fira d'artesania de Santa Eulàlia.
  • Obriran portes els museus de Ceràmica, d'Arqueologia i d'Història de Catalunya.
Diada castellera durant les Festes de Santa Eulàlia.
Diada castellera durant les Festes de Santa Eulàlia.
ARXIU
Diada castellera durant les Festes de Santa Eulàlia.

Les Festes de Santa Eulàlia continuen molt presents aquest cap de setmana a Barcelona. Entre els actes centrals,  a banda de les portes obertes a diversos museus de la ciutat, la Catedral de Barcelona rep aquest diumenge un espectacle de dansa sobre la vida i passió de Santa Eulàlia.

La peça religiosa es representa a la nau central de la Catedral, a càrrec de l’Esbart Ciutat Comtal (diumenge, a les 16.15 hores). Tant dissabte com diumenge, els carrers i places de Ciutat Vella acolliran el Joc de Santa Eulàlia.  Es podrà jugar amb la Laia amb l’ajuda d’un telèfon intel·ligent (smartphone). S’han d’escanejar i localitzar els codis QR repartits per diferents punts del districte.

L’Avinguda de la Catedral rep la Fira d’artesania de Santa Eulàlia, de les 10.00 a les 21.00 hores dissabte i de les 10.00 a les 16.00 hores diumenge. A les 17.15 hores de dissabte, Ball de Santa Eulàlia a la plaça Sant Jaume amb l’Esbart del mateix nom.  A les 18.00 hores a la Plaça del Rei,  Els Batecs de la Laia, amb la II Trobada de Tabalers.

Percussió més Castellers

Diumenge al migdia, la Plaça de Catalunya s’omple de desfilades musicals amb el grup de percussió brasilera Sambao. A les 12.30 hores a la Plaça Sant Jaume, arriba el Seguici de Santa Eulàlia (Ball de la Gegantona Laia, Ball de l’Àliga de la Ciutat, Ball dels Gegants de la Ciutat i Ball de Santa Eulàlia amb els Gegants de la plaça Nova)i a les 13.00 hores al mateix emplaçament, Diada Castellera.

Faran portes obertes el Museu de Ceràmica, el Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), dissabte, i el Museu d’Història de Catalunya, diumenge. Tota la programació sobre les festes a la pàgina web: www.bcn.cat/santaeulalia.

Les Drassanes Reials es renoven

Les Drassanes Reials llueixen restaurades 9.000 metres quadrats amb una jornada de portes obertes que comença dissabte a les 12.00 hores amb la inauguració de l'espai del Museu Marítim de Barcelona. Dissabte i diumenge, portes obertes, que inclou la visita a les exposicions Viatge mar enllà i Cambrils anys 60. Obrirà el Portal de Santa Madrona i es podrà visitar el pailebot Santa Eulàlia al Moll de la Fusta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento