D’aixó se’n diu modernitat

Sisena entrega de la Galeria Manel Mayoral per explicar la modernitat artística en una mostra, que treu a la llum el projecte fallit de Christo d’embolicar l’estàtua de Colom.
Cada any la Galeria Manel Mayoral de Barcelona organitza una exposició sobre la Modernitat. Aquestra tradició expositiva es repeteix enguany per sisè any consecutiu amb una mostra que en aquesta ocasió recopila 26 obres de 17 artistes tant destacats com Joan Miró, Eduardo Chillida, Antoni Tàpies, Miquel Barceló, Fernando Botero i Christo.Tots aquests noms, coneguts sobradament, participen d’aquesta mostra pel seu esperit trencador, renovador i facilitador d’una nova modernitat artística que els hi ha estat reconeguda internacionalment. De fet, a partir d’aquests noms es pot fer una seriosa passejada per l’art del segle XX, desde les avantguardes i fins a les darreres dècades.

Christo a Colom

Un dels projectes que es pot admirar està íntimament lligat a Barcelona tot i que mai s’ha arribat a realitzar a la ciutat: els esbossos del projecte abortat del polèmic artista Christo d’embolcallar amb paper el monument a Colom de la Rambla.

Altres dels punts d’interès en el recorregut de l’exposició són una obra de la darrera etapa en la trajectòria del pintor Joan Miró, un dibuix de Botero, una crucifixió d’Antoni Saura i una peça amb papers dibuixats i cosits de Chillida.

* Consell de Cent, 286. Gratis. Fins al 30 de desembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento