Els veïns volen portar a la justícia penal el litigi del carrer Carabassa

El TSJC falla contra l’Ajuntament.
Una vegada la Federació de Veïns de Barcelona (FAVB) ha guanyat el litigi que mantenia contra la construcció d’un edifici sobre un immoble catalogat i protegit en el patrimoni arquitectònic al carrer Carabassa, ara es planteja iniciar accions penals contra tres regidors del govern per suposades irregularitats urbanístiques.L’advocat de la FAVB, Eduard Moreno, va explicar ahir que, «amb diners de tots els ciutadans», l’Ajuntament va establir una permuta al propietari que pretenia construir al número vuit del carrer Carabassa, a qui li va bescanviar els terrenys per uns altres qualificats com edificables. Ara, a Ciutat Vella, l’Ajuntament hi construirà una escola bressol.

Els regidors que integraven la Comissió d’Infraestructures d’Urbanisme, Xavier Casas (PSC), Jordi Portabella (ERC) i Eugeni Forradellas (ICV), que van aprovar aquesta operació urbanística, ara es podrien enfrontar a una demanda penal «per demanar-los responsabilitats», si la FAVB ho estima.

En cas contrari, Moreno no descarta demanar l’empara de la Fiscalia perquè actuï d’ofici contra els regidors involucrats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento