Festa de comiat de l'any fins a la matinada a Barcelona

  • Celebracions al Poble Espanyol, a Razzmatazz i a la sala Apolo.
  • També a les discoteques Elephant i Shoko de la capital catalana.
La festa amb amics.
La festa amb amics.
ARXIU
La festa amb amics.

A manca de confirmació del Palau Sant Jordi o el Pavelló de la Mar Bella, o fins i tot del Fòrum, com a possibles espais de macrofestes a Barcelona (i amb l’accident del Madrid Arena encara molt recent) Barcelona i els voltants ja comencen a anunciar les celebracions de Cap d’Any, per a tots els gustos i butxaques (aquest punt, especialment important en crisi).

El Poble Espanyol s’apunta a la revetlla un any més amb dos espais coberts: La Carpa de la Plaça Major i la discoteca del recinte (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 12; Preu: 35 i 40 euros; A partir de les 22.30 hores; Més inf: www.poble-espanyol.com i www.nocheviejabarcelona.com). Un dels altres recintes amb solera i festa assegurada, la sala Razzmatazz, celebra una festa de Lucky New Year.

Obriran portes a les 22.30 hores i oferiran 5 ambients amb els hits més ballats al club durant el 2012 (Almogàvers, 122; 45 euros; Més inf: www.salarazzmatazz.com). La discoteca Elephant Club (Passeig dels Til·lers, 1) també s’apunta al sarau, que s’iniciarà a les 00.30 hores amb entrades anticipades a 35 euros i a 45 euros la general i amb dues consumicions incloses al preu. Més informació a la pàgina web d’aquesta discoteca www.elephantbcn.com.  

Adéu amb ‘glamur’

Una manera ben luxosa de començar amb bon preu el 2013 és aprofitar els nombrosos paquets de Nit de Cap d’Any dels hotels de Barcelona. El Majestic, al Pg de Gràcia, proposa un sopar i una festa amb ball des de la mitjanit i fins a la matinada. Així com una estada en una de les suites de l’hotel amb esmorzar buffet (tota la informació a la pàgina web www. hotelmajestic.es. L’Apolo reobre amb una marató de Dj’s (www.sala-apolo.com). www.bcn.cat/nadal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento